kubik Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 Witam, pierwszy napiszę od środku który dostałem od SJake'a do testów. Bezwonny,nie duszący nawet w garażu. Jak widać dobra sztuka na testy,która od 4kkm nie widziała szczotki,ani chemii.Są dziady :u to poszli stężenie 1:3 :twisted: Szybkie pędzekowanie i szczotkowanie lekkie złocenie,gdzie nie doszedłem...bierzemy szczoteczkę od zębów :lol: jest ok :u Ogólnie prawdziwym egzaminem dla tegoż środka były BBSy,które od 10lat leżały :shock: Było tak A tu już po robocie Wspomagałem się parownicą,potem od smoły wleciał Prickbrot i na koniec inspekcyjnie Tenzi Prix i na dobrą sprawę,purpury nie ujrzałem,tylko co gorsze ciężarki się zazieleniły :u Ogólnie dość mocny środek,sprawdza się :twisted: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SJake Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 Działa? Działa! :D ;) Ja dodam, że w słabszych stężeniach też jest ok ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal_gg Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Witam, Na wstępie chciałem przeprosić Jacka za tak długi okres "testowania", lecz pogoda itp ;) Revolution użyłem w stężeniu 1:3 Kolorek jak widać na zdjęciu Zapach, jak dla mnie lekko chemiczny. Lecz w żadnym stopniu nie duszący Pacjentem, były felgi nie myte raczej od nowości. Czyli od 8 lat Pedzelek, szczoteczka w ruch Powtarzamy i otrzymujemy Mnie zabrudzony front I ciach Produkt spisał się bardzo dobrze, jak widać od wewnątrz coś tam zostało. Lecz Picek i Ironek dokończyły robote. Revolution :u :u :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SJake Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 Revolution :u :u :u :u Dodam tylko, że te zapieczenia w dołkach tez idzie doczyścić Revo (jeśli to nie smoła), ale potrzebny byłby sztywniejszy pędzelek :) Cieszę się, że produkt się sprawdził. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubik Posted May 13, 2013 Author Report Share Posted May 13, 2013 Miałem odrobinę odlaną w formie nie rozcieńczonej i pękła mi butelka pet na dnie ,mocne to to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SJake Posted May 15, 2013 Report Share Posted May 15, 2013 Miałem odrobinę odlaną w formie nie rozcieńczonej i pękła mi butelka pet na dnie ,mocne to to. Koncentrat ;) a PET jak PET. HDPE :ymparty: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blaszczu Posted May 15, 2013 Report Share Posted May 15, 2013 Produkt dostępny już w sprzedaży? Jeśli nie to kiedy będzie? Wygląda obiecująco ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SJake Posted May 22, 2013 Report Share Posted May 22, 2013 Blaszczu - towar już na półkach w dobrych sklepach detailingowych w Polsce... O zobacz: http://www.sklep.polishangel.pl/index.php/espuma-revolution-bezkwasowy-plyn-do-czyszczenia-felg.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts