Łookasz Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Witam szystkich "amatorów", trafiłem na forum przypadkiem (google mnie przyprowadziło) i zauważyłem, że panuje tu zdecydowanie bardziej przyziemna atmosfera niż na forum równoległym ;), które przeglądałem do tej pory. Co prawda choroba zwana detailingiem nie jest u mnie w tak zaawansowanym stadium, jak u niektórych tutaj, ale i tak już odstaję od społeczeństwa :P Dlatego postanowiłem się zarejestrować :) pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 że panuje tu zdecydowanie bardziej przyziemna atmosfera niż na forum równoległym ,już tak nie słodź nam :mrgreen: ankieta: 1-czym jeździsz? 2- kogo pieścisz? 3-co pijesz? tam masz barek, tutaj forum zasiadaj i życzę miłego wieczóru :f :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 że panuje tu zdecydowanie bardziej przyziemna atmosfera niż na forum równoległym ,już tak nie słodź nam :mrgreen: ankieta: 1-czym jeździsz? 2- kogo pieścisz? 3-co pijesz? tam masz barek, tutaj forum zasiadaj i życzę miłego wieczóru :f :u I gdzie mieszkasz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łookasz Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Nie słodzę :D powaga, nawet żółwiki testujecie bez wyśmiewania, a ja jeszcze jednego mam choć popadł trochę w niełaskę, ale to się zmieni bo pamiętam, że to był twardy zawodnik ;) 1. Jeżdżę mazdą 323F czerwony, akryl malowana z każdej strony :P, oprócz tego do opieki jest jeszcze mazda premacy ojca w kolorze zielony metallic. 2. Do pieszczot jest jedna Blondyneczka ;) 3. Wszystko :) Mieszkam w Kraśniku woj. lubelskie. Zaraz uzupełnie profil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Witaj na forum :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Witam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Mieszkam w Kraśniku woj. lubelskie. Zaraz uzupełnie profil.lubelskie rośnie w siłę :f :u witamy na forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Siemano! Daj foty jeszcze. Wystarczy pkt 1 i 2 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 pkt. 1 i pkt.2 i pkt.2 i pkt.2 :-B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łookasz Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 pk.1 pkt.2 zatrzymam dla siebie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 ładnie - O.Z. czy fake? wersja sport? czy po lifcie tylko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Troche nieproporcjonalny zderzak przedni do tylniego ale ładna! Fajne zestawienie kolorów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łookasz Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 felgi to MSW To jest diesel przed liftem :f ze zderzakami to prawda, ale postaram się o chlapacze, pomaluje pod kolor i może trochę zniweluję różnicę. Można szukać dokładki od sportive'a ale mam hak, który kilka razy mi się przydał, więc nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Witka, ładna madzia :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Witamy, ładna madzia :u :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Siemasz, witam na forum :ymhug: Mazda ładna ale ja nie jestem tutaj dla samochodów więc pokazuj blondynę :lol: :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi