Jump to content

Witam czcigodne forum :)

Łookasz

Recommended Posts

Witam szystkich "amatorów", trafiłem na forum przypadkiem (google mnie przyprowadziło) i zauważyłem, że panuje tu zdecydowanie bardziej przyziemna atmosfera niż na forum równoległym ;), które przeglądałem do tej pory. Co prawda choroba zwana detailingiem nie jest u mnie w tak zaawansowanym stadium, jak u niektórych tutaj, ale i tak już odstaję od społeczeństwa :P

Dlatego postanowiłem się zarejestrować :)

pozdrawiam

Łukasz

że panuje tu zdecydowanie bardziej przyziemna atmosfera niż na forum równoległym ,

już tak nie słodź nam :mrgreen:

ankieta:

1-czym jeździsz?

2- kogo pieścisz?

3-co pijesz?

tam masz barek, tutaj forum zasiadaj i życzę miłego wieczóru :f :u

że panuje tu zdecydowanie bardziej przyziemna atmosfera niż na forum równoległym ,

już tak nie słodź nam :mrgreen:

ankieta:

1-czym jeździsz?

2- kogo pieścisz?

3-co pijesz?

tam masz barek, tutaj forum zasiadaj i życzę miłego wieczóru :f :u

I gdzie mieszkasz :)

Nie słodzę :D powaga, nawet żółwiki testujecie bez wyśmiewania, a ja jeszcze jednego mam choć popadł trochę w niełaskę, ale to się zmieni bo pamiętam, że to był twardy zawodnik ;)

1. Jeżdżę mazdą 323F czerwony, akryl malowana z każdej strony :P, oprócz tego do opieki jest jeszcze mazda premacy ojca w kolorze zielony metallic.

2. Do pieszczot jest jedna Blondyneczka ;)

3. Wszystko :)

Mieszkam w Kraśniku woj. lubelskie. Zaraz uzupełnie profil.

felgi to MSW

To jest diesel przed liftem :f

ze zderzakami to prawda, ale postaram się o chlapacze, pomaluje pod kolor i może trochę zniweluję różnicę. Można szukać dokładki od sportive'a ale mam hak, który kilka razy mi się przydał, więc nie ma sensu.