Jump to content

Cześć wszystkim maniakom detailingu ;)

Artih155

Recommended Posts

Witam.

Mam na imię Artur, mam 34 lata, jestem z Bydgoszczy i jestem Alfaholikiem :)

Do tego niedługo zostanę detailerem (zapewne trochę to potrwa) więc będzie kompletne szaleństwo :D

A tak na serio - czytam to forum od dawna jednak miałem problem z rejestracją (która znacznie szybciej przebiegła na "zaprzyjaźnionym" forum) stąd tam szybciej pisałem - tu szybciej czytałem ;)

Przy okazji trochę nie rozumiem wzajemnych animozji, bo i tam można znaleźć wiele przyjaznych osób, które chętnie pomogą i doradzą. Mniejsza o to.

To forum ma jednak nieco większy "klimat" - być może przez wielkość.

Do rzeczy.

Do tej pory bardzo dbałem o swoje auta (opinia rodziny) - szczególnie mechanicznie.

Po zapoznaniu się z tym forum dowiedziałem się, że zupełnie nie dbałem o nie wizualnie (a myślałem, że jest odwrotnie) :)

Nasz szczęście człowiek uczy się całe życie i kolega z bydgoskiego forum SquadraCorse.pl mar_1981 zachęcił mnie do bliższego poznania tematu.

Tak też się stało - od dwóch tygodni zarywam nocki i czytam oba fora.

Urodził się już "zestaw startowy", który powoli będę kompletował.

Auta, które szybko trafią pod moją opiekę to:

- Alfa Romeo 155 2.5 V6 (Alfa Rosso 130 - czerwony) - moje odrestaurowywane oczko w głowie

- Alfa Romeo 156 2.5 V6 (Silver 612/A - srebrny) - żony

- Alfa Romeo 166 3.0 V6 (czarny met.) - wkrótce drugie moje oczko w głowie :)

- Citroen C5 2.2 HDI (zielony met.) - rodziców

- Alfa Romeo 155 2.0 TS (638/A - grafitowy met.) - szwagra

Będzie więc co robić i obiecuję relacje na forum z tych zajeć ;)

Witam miłośnika marki nr 3 w moim życiu :ymhug:

To forum ma jednak nieco większy "klimat" - być może przez wielkość.

To jest dla mnie ogromną zaletą DC :D

Alfa Romeo 155 2.5 V6 (Alfa Rosso 130 - czerwony) - moje odrestaurowywane oczko w głowie

:o jedna z najpiękniejszych ikon lat 90, zawsze kojazyła mi się z wyścigami DTM, można prosić zdjęcia :) ?.

cześć z drugiego końca Polski, jak się już pewnie zorientowałeś, jakże gremialnie i głośno tu reprezentowanego :u a do tego cześć od przedstawicielki płci jakby słabiej tu reprezentowanej!

nieźle zarażasz rodzinkę alfoholizmem. piękne auta, nie dziwię się :)

Dziękuję wszystkim za miłe powitanie (szczególnie płci pięknej ;) ).

:o jedna z najpiękniejszych ikon lat 90, zawsze kojazyła mi się z wyścigami DTM, można prosić zdjęcia :) ?.

Ona się do zdjęć jeszcze nie nadaje :)

Ale stan obecny możesz zobaczyć tutaj: http://www.squadracorse.pl/viewtopic.php?f=5&t=998 ;)