Azorian Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Witam wszystkich. Internet czyni cuda:) Mam Mondeo Mk4 w kolorze Panther Black z 2012 roku a na Wasze forum trafiłem za sprawą kolegi kubika który zamieścił relację z własnoręcznie przeprowadzonego odmłodzenia Focusa w takim właśnie kolorze i światło Waszej wiedzy oślepiło mnie lekko :D Jestem z Rybnika i chciałem oddać mój samochód komuś kto się zna na detailingu w pobliżu ale chyba ten ktoś jeśli jest ,ukrywa się w głębokim podziemiu dlatego postanowiłem wziąć sprawy w swoje ręce i spróbować na razie dać sobie radę samemu. O szczegóły zapytam w innym dziale żeby tutaj nie robić zamieszania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Witka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Cześć Andrzeju, witamy wśród wariatów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Witaj Andrzeju :) Bardzo mi miło,że moje poczynania, mogły stać się komuś natchnieniem :) Dokładnie ,warto wziąć sprawy w swoje ręce,tym bardziej,że masz nowe auto,więc o efekt nie będzie trudno,a warto się skupić na odpowiedniej pielęgnacji :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Witam No i nie jeżdzij na jakieś myjnie ręczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azorian Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Witaj Andrzeju :) Bardzo mi miło,że moje poczynania, mogły stać się komuś natchnieniem :) Dokładnie ,warto wziąć sprawy w swoje ręce,tym bardziej,że masz nowe auto,więc o efekt nie będzie trudno,a warto się skupić na odpowiedniej pielęgnacji :) Pozdrawiam Kiedy zobaczyłem tego Focusa przed i po to przypomniały mi się te uśmiechnięte panny na "ryncznej myjni" walące szczotkami po karoserii dlatego powiedziałem sobie dosyć:D Lektura forum uswiadomiła mi że jestem kompletnym ignorantem. Dziś rozmawiałem z moim wszechwiedzącym przyjacielem znanym z dbałości o swój samochód. Nie wiedział co to glinkowanie i po co się je robi i że nie myje się auta gąbką:)To mówi wszystko na temat :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Ważne,że zrozumiałeś i chcesz się zmienić,Twoje życie już nigdy nie będzie takie samo :ymdevil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azorian Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Ważne,że zrozumiałeś i chcesz się zmienić,Twoje życie już nigdy nie będzie takie samo :ymdevil: Tego się obawiałem :ymdevil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Witaj. Spoko, nigdzie nie będzie Ci lepiej niż tutaj =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 siemano! soll dobrze prawi- gdy ci smutno gdy ci źle wejdź na DC wyżal i napij się :o) :o) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Witamy na forum ! Witaj. Spoko, nigdzie nie będzie Ci lepiej niż tutaj =)) A jak ! :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylant Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi