Jump to content

Dzien dobry

Azorian

Recommended Posts

Witam wszystkich.

Internet czyni cuda:)

Mam Mondeo Mk4 w kolorze Panther Black z 2012 roku a na Wasze forum trafiłem za sprawą

kolegi kubika który zamieścił relację z własnoręcznie przeprowadzonego odmłodzenia Focusa

w takim właśnie kolorze i światło Waszej wiedzy oślepiło mnie lekko :D

Jestem z Rybnika i chciałem oddać mój samochód komuś kto się zna na detailingu w pobliżu

ale chyba ten ktoś jeśli jest ,ukrywa się w głębokim podziemiu dlatego postanowiłem wziąć sprawy w swoje ręce

i spróbować na razie dać sobie radę samemu.

O szczegóły zapytam w innym dziale żeby tutaj nie robić zamieszania.

Witaj Andrzeju :)

Bardzo mi miło,że moje poczynania, mogły stać się komuś natchnieniem :)

Dokładnie ,warto wziąć sprawy w swoje ręce,tym bardziej,że masz nowe auto,więc o efekt nie będzie trudno,a warto się skupić na odpowiedniej pielęgnacji :)

Pozdrawiam

Witaj Andrzeju :)

Bardzo mi miło,że moje poczynania, mogły stać się komuś natchnieniem :)

Dokładnie ,warto wziąć sprawy w swoje ręce,tym bardziej,że masz nowe auto,więc o efekt nie będzie trudno,a warto się skupić na odpowiedniej pielęgnacji :)

Pozdrawiam

Kiedy zobaczyłem tego Focusa przed i po to przypomniały mi się te uśmiechnięte panny na "ryncznej myjni" walące szczotkami po karoserii

dlatego powiedziałem sobie dosyć:D

Lektura forum uswiadomiła mi że jestem kompletnym ignorantem.

Dziś rozmawiałem z moim wszechwiedzącym przyjacielem znanym z dbałości o swój samochód.

Nie wiedział co to glinkowanie i po co się je robi i że nie myje się auta gąbką:)To mówi wszystko na temat :P