lukas93cs Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Praca przy VW Touran, korekta lakieru i czyszczenie wnętrza. Samochód nie jest tragicznym stanie. Lakier zmatowiały i trochę porysowany, wnętrze tapicerka do pranie i plastiki do mycia. Zapraszam do oceniania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Praca OK. Na tego typu filmie nie widac dokładnie wszystkiego Proszę Cię przewiń film do 8:55 i popraw to co widzisz natychmiast :oops: Bo większość na forum wie,że ja w wieku zawałowca już jestem i mogę brzydko napisać :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas93cs Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Cześć wiem o co chodzi te pedał nie szczęsne i wycieraczka? Wycieraczka nie jest oryginalna i jest już tak wyblaknięta a o tych pedałach kurde jakoś zapomniałem, przyznaję się bez bicia. A filmik jest w wersji HD tylko trzeba dać ustawienia i zmienić na HD. Nie wklejam foto bo filmik robię dość szybo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Film dobry patent Wytnij zdjęcie z pedałami i juz =)) ale wiesz ktoś ogląda co by sobie taki zabieg chciał zrobic i jak zwróci uwage to masz po kliencie Ale nie wszyscy mają zboczenia na szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas93cs Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Następnym razem będę pamiętał napweno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Pedały jak pedały, nie każdy zwraca uwagę, ale moim zdaniem fotel pasażera niedokładnie wyprany.. :(|) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi