lukas93cs Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 Praca przy VW Touran, korekta lakieru i czyszczenie wnętrza. Samochód nie jest tragicznym stanie. Lakier zmatowiały i trochę porysowany, wnętrze tapicerka do pranie i plastiki do mycia. Zapraszam do oceniania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior74 Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 Praca OK. Na tego typu filmie nie widac dokładnie wszystkiego Proszę Cię przewiń film do 8:55 i popraw to co widzisz natychmiast :oops: Bo większość na forum wie,że ja w wieku zawałowca już jestem i mogę brzydko napisać :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukas93cs Posted May 30, 2013 Author Report Share Posted May 30, 2013 Cześć wiem o co chodzi te pedał nie szczęsne i wycieraczka? Wycieraczka nie jest oryginalna i jest już tak wyblaknięta a o tych pedałach kurde jakoś zapomniałem, przyznaję się bez bicia. A filmik jest w wersji HD tylko trzeba dać ustawienia i zmienić na HD. Nie wklejam foto bo filmik robię dość szybo. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior74 Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 Film dobry patent Wytnij zdjęcie z pedałami i juz =)) ale wiesz ktoś ogląda co by sobie taki zabieg chciał zrobic i jak zwróci uwage to masz po kliencie Ale nie wszyscy mają zboczenia na szczęście. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukas93cs Posted May 30, 2013 Author Report Share Posted May 30, 2013 Następnym razem będę pamiętał napweno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 Pedały jak pedały, nie każdy zwraca uwagę, ale moim zdaniem fotel pasażera niedokładnie wyprany.. :(|) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts