s.martino Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 No mam tego brokata od Mitchell and king. Tu masz video: X38u66Lby-0 A w Polsce to u Karola z schiningcar znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sohers Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 No mam tego brokata od Mitchell and king. Tu masz video: Dzięki bardzo :u napewno to się przyda ale jeszcze coś widziałem u nas na forum to było jakieś srebrne autko i pokazany był lewy błotnik przedni już wtartym brokatem i ciekaw jestem jaką metodą czy nakładaniem wosku od Mitchell and king czy może padem na rotacji :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Wosk na rotacj to nie bardzo, moze na DA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sohers Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 chodziło mi czy może sam brokat sypki był wcierany rotacją ;) przepraszam źle napisałem :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Car Crazy Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 sohers Nie wiem czy wcieranie samego brokatu nie narobi hologramów, druga sprawa to czy ktoś próbował to potem zmyć czy idzie to łatwo czy zostają pojedyncze brokaciki i wyglądają jak odpryski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Primo, co robicie ze źbłami twradej trawy, igliwiem itp- twradymi typkami, które wbijają się w wykładziny, dywaniki, że za ..uj nie można tego odkurzyć? Secundo, czy często zdaża Wam się na styranym aucie po korekcie maski odsłonić więcej odprysków niż było? wiadomo - lakier uszkodzony, ale na I rzut oka trzymający się- po korekcie cętek po odpryskach malutkich że hoho. Co z tym robić i jak unikać wpadek. Dzięki :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Primo - paznokciem wyczesuje aż wychodzi. Secundo - Często. często wchodzi w nie pasta - albo porządne wymycie ale zabawa w Picassa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 soll Całkiem normalne, ja zawsze klientom mówię że powychodzi z przodu auta dużo odprysków, to norma, tam gdzie kamień uderzył a jeszcze nie odprysł lakier to po najechaniu w to miejsce polerką lakier odpadnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Tak jak wyzej lub pensetka taka babska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Siema, powiedzcie mi jaki cleaner polecacie pod megsa16/Colli/FK? Czytalem ze na takie woski powinien byc bez zadnych wypelniaczy i teraz nie wiem jaki wybrac jak go kupie i FK? Jaki mi doradzacie? podobno Dodo ma jakies tam wypelniacze i moze go osłabic... Po celanerze jedziecie zawsze IPA bo tak tez robia czy od razu jedziesz z woskiem? Dzieki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Pod te syntetyczne nic nie kladz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Ale kto tak robi? Grupa osob z drugiego forum? Mom please.... Jesli cleaner oslabi wosk to o 2 tygodnie. Wybierz cleaner ktory nie jest tlusty. Tu zastosowalbym np wolfganga ktory pod syntetyki jest stworzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 czyli ten od valetpro sie nada albo AF? Wlasnie o nim pomyslalem i tez tak mysle ze przesadzaja i pewnie kupie dodo i albo wolfa lub tego od valetpro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shiningcar Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Bardzo fajnym cleanerem jest Bilt Hamber Cleanser Fluid - możesz przy okazji zwrócić na niego uwagę :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Spoko Adamie, chyba go w sobote wezme:) dzisiaj poleci lista co i jak 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Drodzy forumowicze, nie do końca znam się na określaniu, czy wosk już przymiera czy już go nie ma w ogóle, możecie coś określić? Przepraszam za jakość zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Ja tam bardziej kieruję się shitingiem niż beadingiem. Ale na szczęście się nie znam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Wchodzi w stan agonalny :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 To jak gdzieś przeczytacie tak jak ja, że mikroproszek z Ehrle nie usuwa wosku - don't belive :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 że mikroproszek z Ehrle nie usuwa woskuTo tak jakbyś wziął od mamy proszku do prania wsypał miarkę do wiaderka i umył sobie auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Ja dzisiaj przygotowałem paszczaka na zimę i pod hi tempa nic nie kładłem, bo nie mam za bardzo :lol: Jedynie wiśnię, ale latem na niej trzymał mi jakieś 2 miechy, przy myciu normalnym jak i na proszku orlenowskim, także tym razem spróbowałem na żywca :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 jak podłoże będzie tłuste to pewnie ze 2 tygodnie poleży ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cz@rek Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Co byście polecili na gumowe dywaniki w celu ich odświeżenia i żeby nie zrobić lodowiska ? ? ? (najlepiej jakby coś w spreju ze względu na fakturę dywanika) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Nielsen Choice. Moje ostatnie odkrycie :u Doskonale sprawdza się natm również Perl i 303 ale Nielsen wychodzi ekonomiczniej. Szkoda tak 50zł na dywaniki wypsikać ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 A znacie coś też z serii ekonomicznej, do zabezpieczenia dywaników welurowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi