Skocz do zawartości

Pytania newbie'sów ;)

LoOkas

Rekomendowane odpowiedzi

A to co podałem nie jest?

Choice rozrabiamy z wodą aż do 1:4 celem regulacji stopnia połysku.

Na dywanikach przynajmniej ja wolę mat więc max rozcieńczenie daje mi 4 litry gotowego dressingu za chyba 40 zł.

Z budżetówki fajnie psika się dywaniki Plakiem 2R w atomizerze (nie klasyczny PLAK!) ale tam jest 500ml za 20 zł...hmmm jeszcze taniej nie znam ;)

A to co podałem nie jest?

Choice rozrabiamy z wodą aż do 1:4 celem regulacji stopnia połysku.

Na dywanikach przynajmniej ja wolę mat więc max rozcieńczenie daje mi 4 litry gotowego dressingu za chyba 40 zł.

Z budżetówki fajnie psika się dywaniki Plakiem 2R w atomizerze (nie klasyczny PLAK!) ale tam jest 500ml za 20 zł...hmmm jeszcze taniej nie znam ;)

Welur Choicem? ;)

Mówimy o impregnowaniu czy poprawie wyglądu?

Bo jak to drugie to BlackDye ponoć daje radę...szakalu coś wie.

Wg mnie dobre pranko starcza...nie znalazłem panaceum i chyba niema czegoś co poprawia wygląd lepiej od solidnej ekstrakcji polączonej z porządnym rozczesaniem wlosia

Macie jakis sposób na mocno utleniony akryl? Tj. żeby zebrać tą klejącą, pierwszą warstwę, która skutecznie wk***ia w polerowaniu zaklejając pada? Ukradłem swojemu dziadkowi V850 w czerwonym akrylu co by mu autko na kościelne wypady naszykować i mnie krew zalewa... X(

Aż tak? :o

Farecla odpada- nie lubię jej. (a z jakim padem, czy może futrem?) Poza tym niezbyt skróci moje cierpienia a najbardziej na tym mi zależy. Ogólnie lakier fajny w obróbce bo PF2500 wycina praktycznie wszystko do zera. Holo znikome. Więc chciałem na szybko ten syf usunąć a później PF2500 jako one step i cyc. Ale chyba się nie da...

Z glinki lakier się śmieje.

Może spróbuję P2500/3000 na mokro? Będzie chwila to podziałam. I tak zaprawki sa robione to mam chwilkę ;)

A może futro z samą wodą usunie ten najgorszy syf tak na szybko? :-ss

Keep calm :roll: