tukolarz Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Pytanie nie detailingowe ale proszę o pomoc jak najkorzystniej wysłać 4 fele 15" znaczy która firmę kurjerską brać itp czy może kożystac z usług tzw brokerów np sendit24 ma w ofercie wysyłanie kół Np. "dwiepaczki" - za 20 zł możesz wysłać naprawdę ciężką i dużą paczkę, ale jak przekroczysz jakiś wymiar, to już jest chyba ok. 60 zł. Dlatego lepiej wysłać kilka paczek o możliwie największym rozmiarze- wtedy do ok. 40 zł powinno wyjść, a może uda się zmieścić w 20 zł ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Panowie, dostałem do wyczyszczenia dach cabrio, nie jest to materiał tylko jakaś skóra/imitacja. Zadanie to wyczyścić ale przydałoby się i czymś zabezpieczyć. Czego użyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 To nie jest taki niby plastik jak w niektórych amerykańcach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Elastyczny jest, dostałem dziś sam zamknięty dach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 To PCV. Po oczyszczeniu doskonale spisze się 303 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Co polecacie pod Megsa 16? jaki cleaner czy ipa sama? Dzieki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Pod syntetyki nic nie daje. Dokladnie umyje jakims APC czy piana zasadowa i klade wosk. Mysle ze cleanery oslabiaja troche, oczywiscie mozna sie z tym nie zgodzic ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 a jeżeli juz cos polozyc a potem ipa i megs? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Kompletny bezsens 8-| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 To jak Pitrku doradzasz majac u siebie cleaner wolfganga,achillesa, dodo? Co poradzisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Achlles będzie ok Wolf też a dodo sktóci wosk o może 3 tyg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Czyli albo achilles albo wolf ale chyba achilles jest lekko sciery natomiast wolf nie dobrze mowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Wolfa nie znam, Achilles jest scierny i to nawe srednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Lepiej achillesa nakladac na tricolorze czy aplikatorem gabka,material? Jak doradzacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Panowie planuje w zimowe wieczory zmienić image letnich 18" poglądowe foto : http://img13.allegroimg.pl/photos/oryginal/27/69/74/89/2769748962 czarnuch mniej więcej wygląda na nich tak : ranty mam wypolerowane a środek chciał bym pomalować najchętniej w kolor nadwozia czyli we w czarną pantere i tu jest moje pytanie- czego potrzebuję co by sie za to zabrać - 1.podkład ? jaki ? 2. lakier to sobie w mieszalni dorobię i albo znajomy mi psiknie albo sprejem machne 3. bezbarwnik ? Oprócz czarnej pantery myślę róznież o jakimś stalowym / gun metal czy jak mu tam. Co możecie doradzić ? za wszelkie porady, podpowiedzi z góry dziękuję. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Ja swoje 17'' przygotowałem papierami, później kilka warstw akrylu i trzyma się jak złoto. Żadnych odprysków itp. a dodatkowo akryl dobrze kryje lekkie niedoskonałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Ja na zime kupilem alusy jak mialem Alfe ktore byly w stanie średnim. Najpierw doklqdnie papierem, pozniej podklad, kolor i bezbarwny. Wszystko motipa. Wiem ze moze malo profesjonalne ale wiem ze do dzis wygladaja dobrze i sa uzytkowane tylko zima. Musisz tylko dobrze powierzchnie wyczyscic bo ja z pierwszej felgi bylem srednio zadowolony ale n 3 wyszly bardzo ladnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 ok, kumam ale do alu to jest podkład taki jak do metalu czy inny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Kupilem niby do qlu. Ale czy jest inny to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zostałem dumnym posiadaczem VP Achillesa, więc mam pytanie ;) Co używać, do jego ręcznego nakładania? Gąbki do polerowania ręcznego VP, bawełnianego pada czy po prostu mikrofibrą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Panie Piotrze, myślę, że droga do odpowiedzi na to pytanie prowadzi poprzez doznania własne. Większość osób cleanery, AIO, glazey poleca kłaść padami z MF a mi na ten przykład o wiele lepiej pracuje się ''słoneczkiem'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Mi sie fajnie prauje trocolorem, ale jak to majster Krzystof stwierdził jak komu wygodnie :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Osobiscie wole z gabka, mikrofibre tylko do woskow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Tricolor podobny do tej gąbki polereskiej z VP więc spróbuję ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi