s.martino Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 A o ktora VP ci chodzi? ta biala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 A o ktora VP ci chodzi? ta biala? Tak, ta biała do polerowania lakieru: http://www.pielegnowacauto.pl/kosmetyka-samochodowa/valetpro-ergo-polishing-applicator.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 OK, ten bialy to twardy z achille mozesz nawet drobne swirle usunac. Gdzies nawet video z tym robilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 OK, ten bialy to twardy z achille mozesz nawet drobne swirle usunac. Gdzies nawet video z tym robilemMarcin, próbowałeś tą nową niebieską glinkę od Valetpro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Szynka to wasze podręczne zapasy? =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Szynka to wasze podręczne zapasy? =))Nie, akurat to z fejsa :) u nas to w Wigilię zamiast opłatkiem dzielimy się twardą glinką z bilt hambera :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 I co z nią robicie? ugniatacie sobie nawzajem, no bo przecież nie żujecie? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Szynka nie probowalem, nawet nie wiedzialem ze cos takiego wypuscili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Szynka, jak ona się plasuje względem Bilt Hambera? miętka czy średnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Panowie czy są jakieś przeciwwskazania aby szamponem z woskiem nie szurać po szybach, listwach i innych nie malowanych plastikowych elementach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Absolutnie nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Ale taki poseidon od VP podobno zostawia nieciekawy film. Na przedniej szybie podczas pracy wycieraczek strasznie się maże. Ale zaczytałem to od innego użytkownika na innym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Jeśli jest nie spłukany.... Ogólnie szyby mażą się dlatego że są brudne i mam na myśli to że ich umycie nawet wypasionym płynem to nie jest umycie. Szyba musi być przygotowana od podstaw...tlenek, ew cleaner jak nowa itp. Problem znika ;) Jak będzie spot w SNB i mi ktoś przypomni to pokażę jak CZYSTA szyba tak naprawdę jest brudna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Miszczu nie zrozumieliśmy się ale kiedy indziej o tym pogadamy ;) Działałem tlenkiem. Wiem co to ''czysta'' a czysta szyba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Ciekawe czy mówimy o szamponie posejdon czy o tej "płynnej carnaubie" aplikowanej na gorąco? Bo jak ta druga to owszem omijać szyby :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 O szamponie. Ktoś z właścicieli firmy AD napisał że mażą wycieraczki po nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Hmmm...jak go "wzbogacili" to czemu nie....to trzeba umyć szybę :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Dzięki za odpowiedzi ;) Szyba musi być przygotowana od podstaw...tlenek, ew cleaner jak nowa itp.A co powiesz o AG glass polish Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Używam namiętnie i polecam jednak na trudne przypadki tylko tlenek i filc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Łatwo o efekt soczewki? bo słyszałem, że jednak trzeba się pilnować aby nie zatrzymywać się na dłużej w jednym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojak10 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 A co powiesz o AG glass polishSam kupiłem aby przetestować jako przygotowanie pod NW, lecz nieco się zawiodłem na niej, muszę użyć czegoś mocniejszego :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Łatwo o efekt soczewki? bo słyszałem, że jednak trzeba się pilnować aby nie zatrzymywać się na dłużej w jednym miejscu.To mit który został cyt. "Busted" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Wie ktoś gdzie mogę kupić przedłużki do rotacji z gwintem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 U Użytkownika MM.MM z KA, mam do Niego rzut beretem niestety zgubiłem kontakt. Arek może ma.... Ewentualnie tokarz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 MM.MM pytałem, ale nie ma, ma _MAKKI_ ale daleko i cena troszkę wysoka, tokarza znajomego nie mam, a szukać mi się nie chce. Widziałem kiedyś w którymś sklepie partnerskim, ale nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi