mr_matt Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Panowie mam pytanie, jestem początkujący i nie mam zbyt wielkiego doświadczenia ani kolekcji kosmetyków do auta. Muszę w najbliższym czasie kupić jakieś APC. Jaki zaproponowalibyście APC które ładnie pachnie, Waszym zdaniem oczywiście? I może coś do czyszczenia tapicerki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Mi osobiście podszedł APC Duraglosa #401 i Sebowy czerwony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_matt Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Dzięki Krzysiek. A może ktoś ma Meguiar's APC zielony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Gul Javel - nic lepszego do tej pory z APC nie miałem :-bd Megs dla mnie był beznadziejny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivy Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 no oczy ze gul javel! czysci jak złe i pachnie ładnie, stylowo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Miałem Megsa kiedyś kiedyś (3 lata temu) i z tego co pamiętam to nawet czyścił. Niestety nie testowałem go zbyt intensywnie, ot, zużyłem jak był potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Ja używam APC Espumy i jestem zadowolony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 ja do tej pory używałem Autosmarta G101, Nielsena Cyclone i Shiny Garage i wszystkie jak dla mnie śmierdziały Ja używam APC Espumy i jestem zadowolony :) a jak jest z siłą czyszczącą i w jakich stężeniach zwykle używasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_matt Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Czyli co człowiek to opinia :) No nic, ja zacznę od Meguiars. Mam w dobrej cenie 3,8L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtassss Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Ja używam megsa. Stężenie 1:5 + kilka kropli TT i schodzi ładnie 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_matt Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Co to jest to "TT"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Ja mogę coś powiedzieć o tym Megsie pomarańczowym Smierdzi dimerem po rozcieńczeniu robią sie gluty i jak Wojtek napisał min 1;5 aby działał jedyna zaleta to przy praniu tapicerki met.ekstrakcji nie zostawia plam na tapicerce ale to a mało Weż ten masz w litrowej butelce do spróbowania.Dla mnie bije wszystkie tu polecane przez chłopaków http://mrcleaner.pl/scholl-concepts-green-9000-apc-1l-p2675.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Miałem a raczej chyba jeszcze mam APC Megsa (niebiesko/zielony)...jak chcesz go kupić to lepiej wydaj kasę na piwko. Jak dla mnie 1:4 i dalej d...pa. Miałem Nieslena, Megsa, Shiny i pewnie jeszcze jakieś i Gul jest jedynym który zadowolił mnie w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtassss Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 TT-tenzi truck :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 TT-tenzi truck :) Masochista 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Mam naprawdę dobre APC które na zewnątrz przy 1:10 robi taką samą robotę co inne przy 1:4 ale niestety nie pachnie :( Używane również jako piana do pre-washu bo pieni się super i domywa! Testowało je parę osób (szynka, minetoo, wojak10, Snb) i chyba byli zadowoleni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_matt Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 JJ podaj nazwę tego środka. Przeżyję brak zapachu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Dżejowe APC jest świetne. Brak zapachu to tylko zaleta. MEgsowe dusi. Ja zostałem przy GulJavel ze względu na ogólne bezpieczeństwo i wspaniałe właściwości pieniąco myjące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 ja do tej pory używałem Autosmarta G101, Nielsena Cyclone i Shiny Garage i wszystkie jak dla mnie śmierdziały a jak jest z siłą czyszczącą i w jakich stężeniach zwykle używasz? Ja to tam na oko, według potrzeb :D ogólnie mocą podobny do Gul-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Piotrek, moje jest niebezpieczne i ma słabe właściwości pieniąco myjące? :( To czemu przez telefon chwaliłeś? :P ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 A napisałem tak? Dżej... Widzę że słowo pisane Ci nie służy :-w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 No napisałeś, że przy diabełku zostałeś ze względu na... Więc? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Sprecyzuję. Twoje APC jest godne polecenia i głośno je chwalę a diabełka znam dłużej i może z przyzwyczajenia nim właśnie psikam. Szczerze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 HA! O przyzwyczajeniu nic nie napisałeś, stąd moja 'interwencja' :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Napiszta chłopu co ma se kupić a nie kłućta się Może niech zdecuduje kolor :ymparty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi