Jump to content

Witam Serdecznie :D

Danio

Recommended Posts

Cześć wszystkim jestem Daniel (Danio). Obecnie jeżdżę Puntem z 2002r takie autko miejskie z malutkim przebiegiem :)

Trzeba będzie zmienić na coś z potencjałem albo chociaż na swoje :D ale da się zrobić.

Z detailingiem dopiero zaczynam ale nie od razu Kraków zbudowano :P Coś tam jest wiedzy na ten temat ale człowiek całe życie się uczy.

Na forum zaproszenie od JJ i karol.e36 dzięki wielkie :D

Pozdrawiam :)

Soll nie wiesz, nie widziałeś, nie znasz, to zamknij twarz i się nie odzywaj.

A z resztą można wnioskować po twojej wypowiedzi ze twoja fabia ma na pewno większy potencjał :) z pewnością do wożenia buraków takich jak ty! 

Dziękuje pozdrawiam miłego dnia.

Masz lekarstwo ode mnie i więcej dystansu :)

comment_qswWZNPWM0mH6j4uAqlh40yBeIBnFHEK

Soll nie wiesz, nie widziałeś, nie znasz, to zamknij twarz i się nie odzywaj.

A z resztą można wnioskować po twojej wypowiedzi ze twoja fabia ma na pewno większy potencjał :) z pewnością do wożenia buraków takich jak ty! 

Dziękuje pozdrawiam miłego dnia.

Kolego Soll trochę dłużej jest na forum i trochę więcej ludzi go zna nawet na żywo więc nie powinieneś się tak odzywać. Wchodzisz do kogoś i zaczynasz go obrażać [-x

Druga sprawa. Na tym forum musisz się nauczyć trochę dystansu do siebie i innych. Jakbym miał się obrażać to np. ten gościu co wyżej pisał już dawno by ze mną nie gadał 8-}

Dzięki panowie, ale wysłałem już pw do Danio żeby wyjaśnić sytuację.

Oczywiście to był żart z mojej strony, nieodczytany właściwie, żadnego ataku i naśmiewania nie było.

Żeby nie robić OTa, proszę o godne przywitanie nowego forumowicza i nie rozognianie sytuacji, bo nic się nie stało.

Nie dajmy się ponieść zgubnym emocjom.

EOT :-!