halfdan Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 WItam! Trafiłem tu szukając odpowiedzi na moje pytania. Mam nadzeję, że będę mądrzejszy, a samochód będzie lepiej wyglądać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Hej, no to dawaj - czym jeździsz i z kim chodzisz? To taka procedura powitalna :ymdevil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Cześć Piotrek! Do procedury dodam inne pytanie - skąd pochodzisz? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Cześć! I jeszcze - co pijesz? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfdan Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 auto: błękitny passat z 95r, wozi mnie od sześciu lat chodzę: z kolegami na browara :) pochodzę z Elbląga, od dziesięciu lat mieszkam w Toruniu. Niedługo odbieram paska od lakiernika. Do tej pory już kilka razy były malowane poszczególne elementy, ale tym razem poszedłem na całość- do malowania poszły wszystkie elementy z wyjątkiem dachu, który był w dobrym stanie. Zależy mi na utrzymaniu lakieru w dobrym stanie i wyglądzie. Zawsze myłem samochód na myjniach bezdotykowych, ale efekt jaki jest każdy wie, Nigdy nie był myty na szczotach ( barbarzyństwo, a nie mycie! ), ale jeden raz umyłem go ręcznie szamponem TW, do dziś pamiętam efekt :) Teraz czas na poważniejsze potraktowanie tematu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Również witam na forum. Nie czytaj dokładnie bo jak zaczniesz kupować siuwaksy to na piwo zbraknie 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 witamy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Czołem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi