halfdan Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 WItam! Trafiłem tu szukając odpowiedzi na moje pytania. Mam nadzeję, że będę mądrzejszy, a samochód będzie lepiej wyglądać :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soll Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Hej, no to dawaj - czym jeździsz i z kim chodzisz? To taka procedura powitalna :ymdevil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Cześć Piotrek! Do procedury dodam inne pytanie - skąd pochodzisz? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zybercik Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Cześć! I jeszcze - co pijesz? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
halfdan Posted June 25, 2013 Author Report Share Posted June 25, 2013 auto: błękitny passat z 95r, wozi mnie od sześciu lat chodzę: z kolegami na browara :) pochodzę z Elbląga, od dziesięciu lat mieszkam w Toruniu. Niedługo odbieram paska od lakiernika. Do tej pory już kilka razy były malowane poszczególne elementy, ale tym razem poszedłem na całość- do malowania poszły wszystkie elementy z wyjątkiem dachu, który był w dobrym stanie. Zależy mi na utrzymaniu lakieru w dobrym stanie i wyglądzie. Zawsze myłem samochód na myjniach bezdotykowych, ale efekt jaki jest każdy wie, Nigdy nie był myty na szczotach ( barbarzyństwo, a nie mycie! ), ale jeden raz umyłem go ręcznie szamponem TW, do dziś pamiętam efekt :) Teraz czas na poważniejsze potraktowanie tematu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Również witam na forum. Nie czytaj dokładnie bo jak zaczniesz kupować siuwaksy to na piwo zbraknie 8-} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carire1 Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 witamy :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireman_marcin Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Czołem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts