piotres Posted July 3, 2013 Report Share Posted July 3, 2013 Czesc Chciałbym sobie kupić jakąś paste polerska "agresywnościa" wpadająca pomiedzy 3m fc+ a poorboys SSR1 (bo te mam). Miałem menzerne rd 3.02 (stara seria - stare trudne nazewnictwo, w kazdym badz razie "power finish") - ale mi sie 250ml jej już skonczyła, byłem z niej zadowlony, choc nie była wiele bardziej "scierna" od SSR1. Co mi polecacie ? Chciałbym aby ta pasta nie wymagała już wykańczania SSR1. czyli taki "one step" na delikatnie porysowany lakier. Polerka rot. 9227CB makita. Sam myśle o: Meguiars UC - warto do polerowania mechanicznego ?? Menzernie - ale sam nie wiem której - doradzicie :) ? pozdr. Piotrek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 Weź sobie Menzerna IP2000 albo PF2500. Miałem menzerne rd 3.02 (stara seria - stare trudne nazewnictwo, w kazdym badz razie "power finish") - ale mi sie 250ml jej już skonczyła, byłem z niej zadowlony, choc nie była wiele bardziej "scierna" od SSR1. To coś musiałeś robić źle ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotres Posted July 4, 2013 Author Report Share Posted July 4, 2013 IP2000 da rade juz bez wykanczania niczym ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 IP2000 da rade juz bez wykanczania niczym ?? Jak dobrze zrobisz to może się obejdzie, ale lepiej tym SSR1 przejechać. Poza tym lepiej będzie wyglądać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts