Administrator JJ. Posted July 11, 2013 Administrator Report Share Posted July 11, 2013 Cześć, Kolejna skromna relacja z popełnionego ostatnio projektu. Czyszczenie wnętrza w Mercedesie klasy C. Opisywać stan początkowy nie będę, część widać na zdjęciach, główną bolączką właściciela były bardzo brudne fotele. W przeszłości stosował on jakieś pianki i spraye aby trochę je wyczyścić, niestety, dało to odwrotny do zamierzonego efekt. Na szczęście udało mi się wszystko ładnie uprać. Przejdźmy do rzeczy: Zacząłem od demontażu foteli: Pod spodem wyglądało to następująco: Właściciel PLAKował czymś wnętrze, podczas czyszczenia wyszedł prawdziwy kolor plastików: Koło oraz cała wnęka zostały umyte przy pomocy APC. Swoją drogą, Mercedes ma bardzo ładny "koszyk" awaryjny do koła :u Przypomnienie foteli: Po praniu przy użyciu Nielsena NLF. Ogólnie prałem raz z miejscowymi poprawkami po raz drugi. Na podwórku i słońcu fotele wysychały błyskawicznie :u Po lewej wyprane, po prawej czeka na swoją kolej: W końcu widać wzory :u Plastiki umyte przy pomocy APC i nasmalcowane ponownie Meguiars Supreme Shine Protectant (bardzo go lubię a i właścicielowi wykończenie przypadło do gustu). Białe kropeczki w rogach to nie brud :) Przepraszam za słabe zdjęcia, proszę o komentarze i krytykę :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior74 Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 Nie ma sie do czego przyczepić :u Chłop miał pod nogami jak w Ursusie C330 =)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireman_marcin Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 Dobrze wyszło :) Co wylądowało na dywanikach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator JJ. Posted July 12, 2013 Author Administrator Report Share Posted July 12, 2013 Meguiars :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sivy Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 nie podoba mi sie tylko ze mieszek zmiany biegów sie tak błyszczy a nawet rzekłbym lyyyśni, poza tym :-bd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sprinter Posted July 13, 2013 Report Share Posted July 13, 2013 Fajnie wyszło Panie :-bd Megsa też mam w arsenale i bardzo go lubię \m/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carire1 Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 pięknie :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 Wyszło bardzo ładnie :ymapplause: Aczkolwiek dlaczego nie glinkowałeś opon ? :ymdevil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 Czysto i schludnie. Przy następnej pogawędce wyjaśnię Ci dlaczego niewolno tak suszyć foteli ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts