GRUBEER Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Więc tak: Projekt: Skoda Octavia Stan Lakieru: ... Średni Narzędzia: Flex L 3403 VRG i Einhel BT-PO 1100, Maszyna "Dwie głowice", SIM 180 Pady: Żółte SNB, Wafel Scholl, Futro Scholl + inne :P , M-SH, Pasty: S17, Test nowych past (dużo kombinacji było ) Cleaner: DLP Wosk: Z-T, Natt Red Ludzie: Kuba i Andrzej no i oczywiście BOSS "SNB" - Sebastian Akcesoria: MF różne... USMIECH SZEFA :P BOSS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Ale na tym zdjeciu to juz bylem trzezwy bo tak glupio wygladam jedynie na trzezwo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Ładnie na ujęciu z ZT. ;) No i pewnie cały b. ładny. Tylu fachowców i jedna, biedna octavia :lol: Nie mogło być inaczej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZ Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Ale na tym zdjeciu to juz bylem trzezwy bo tak glupio wygladam jedynie na trzezwo :D A mowilem zebys sie uczesal do foto :P :lol: Generalnie bardzo gitesowa wspolpraca z BOSSem "amatorem" czytajacym rozne poradniki kucharskie,ogrodnicze itp... (Przyjaciólka,Tina,Działkowicz,Domowy Ogrodnik itd.) :P Seba jeszcze raz dzieki za poswiecony Nam czas i cierpliwosc :D Dodam jeszcze ze dzis wszystka czech doszlismy do wnisoku ze po dobie od nawoskowania lakier jeszcze bardziej nabral glebi i efektu mokrego :mrgreen: P.S. Musze psa wyeksmitowac z podworka bo juz zglada gdzie tu by lape zadrzec kolo Octy :twisted: :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Mariusz było fajnie naprawdę takie spotkanie daje wiele tym bardziej ze dokształcał nas sam MASTER SNB :D czasem byliśmy już tak zirytowani ze masakra :D mi i Andrzejkowi maszyna skakała jak szalona nie wiedzieć czemu... jeszcze wtedy (a kilka autek zrobiliśmy i nie było takich cyrków) a Seba podchodzi łapie maszynę jedna łapką (zakłada słuchawki gdzie Ojciec dyrektor akurat ma kazanie) i nawet mu nie drgnie to w takim momencie qrw..........ca człowieka bierze !!!! ale warto !!! a to mój ulubiony fotosik :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Eeeeehhhhh...... załapał by się z chęcią człowiek na taki wspólny projekcik, nawet w charakterze "podawacza" MF :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Eeeeehhhhh...... załapał by się z chęcią człowiek na taki wspólny projekcik, nawet w charakterze "podawacza" MF :lol: Wlasnie takie stanowisko mialem podczas tej pracy, zdjecie z polerka jedynie sciema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 No panowie teraz czeszka piknie siem prezentuje :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 No chłopaki gratulacje, mam nasdzieje, że wypiliście nasze zdowie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zapomniałem powiedziec. Ładna ta felga. Pasowała by mi do Partnera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Piekna robota ... tylko po tych dwóch ostatnich fotkach to koszmary miałem w nocy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 no no ładnie łądnie :) A Sebba jak ty się ładnie uśmiechasz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZ Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zapomniałem powiedziec. Ładna ta felga. Pasowała by mi do Partnera. A dzieki :D owszem ladna ale przechlapana w czyszczeniu a na wiosne jak ja woskowalem i pozniej przyszlo mi coliego spolerowac to juz byla masakra :mrgreen: bialy nie masz co w nocy robic tylko snic o Sebie ?? :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 A może biały kocha inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Wielka fuzja na bogato, gratuluje osiągniętego rezultatu i możliwości pracy w tak zacnym i sympatycznym towarzystwie. Czy jeśli kupię prenumeratę Przyjaciółki to również do mnie wpadniecie? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Dżeju no oczywiście :lol: :lol: :lol: a towarzystwo na prawdę zacne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZ Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Wielka fuzja na bogato, gratuluje osiągniętego rezultatu i możliwości pracy w tak zacnym i sympatycznym towarzystwie. Czy jeśli kupię prenumeratę Przyjaciółki to również do mnie wpadniecie? :lol: Dziekówa bylo naprawde sympatycznie i ta skarbnica wiedzy od "amatora" ... gazet i poradnikow... Do Przyjaciółki obowiazkowym uzupelnieniem jest juz Dzialkowiec i Domowy Ogrodnik :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZ Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 A może biały kocha inaczej? Nie posiadam takiej wiedzy,w poradnikach nic na ten temat nie bylo wydrukowane :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Wielka fuzja na bogato, gratuluje osiągniętego rezultatu i możliwości pracy w tak zacnym i sympatycznym towarzystwie. Czy jeśli kupię prenumeratę Przyjaciółki to również do mnie wpadniecie? :lol: Dziekówa bylo naprawde sympatycznie i ta skarbnica wiedzy od "amatora" ... gazet i poradnikow... Do Przyjaciółki obowiazkowym uzupelnieniem jest juz Dzialkowiec i Domowy Ogrodnik :lol: Nie przesadzajmy Panowie tej wiedzy nei bylo tak duzo wiele wam nie przekazalem jedynie skrawek czasu malo, pierwszy dzien byl Hip Hop tzn maszyna skakala jak dzika locha( nie wiem czemu, mi nie skakala) ale drugi dzien jak robili MB bylo duzzzzzo lepiej, auto wyszlo super a jak teraz fajnie kropelkuje lans na maxa nad morzem :mrgreen: Trzeba by zrobic jakis taki spot zlot mlot czy cus z grillem polerka :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Seba ale pamiętaj Lans musi być po BIAŁOSTOCKU :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Że niby jak to wygląda? :P 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Dżeju to trzeba na żywo zobaczyć :D :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Kuba, czyżbyś widział jakąś popisówę od Białostoczanina? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Dokładnie tak :mrgreen: pokładaliśmy się na chodniku :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Chyba muszę częściej do ludzi wychodzić, bo nie widziałem takich numerów.. :lol: Życie jednak nie kręci się wokół pawilonu miłości.. :lol: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi