GRUBEER Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 Więc tak: Projekt: Skoda Octavia Stan Lakieru: ... Średni Narzędzia: Flex L 3403 VRG i Einhel BT-PO 1100, Maszyna "Dwie głowice", SIM 180 Pady: Żółte SNB, Wafel Scholl, Futro Scholl + inne :P , M-SH, Pasty: S17, Test nowych past (dużo kombinacji było ) Cleaner: DLP Wosk: Z-T, Natt Red Ludzie: Kuba i Andrzej no i oczywiście BOSS "SNB" - Sebastian Akcesoria: MF różne... USMIECH SZEFA :P BOSS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 Ale na tym zdjeciu to juz bylem trzezwy bo tak glupio wygladam jedynie na trzezwo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 Ładnie na ujęciu z ZT. ;) No i pewnie cały b. ładny. Tylu fachowców i jedna, biedna octavia :lol: Nie mogło być inaczej ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrzejZ Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 Ale na tym zdjeciu to juz bylem trzezwy bo tak glupio wygladam jedynie na trzezwo :D A mowilem zebys sie uczesal do foto :P :lol: Generalnie bardzo gitesowa wspolpraca z BOSSem "amatorem" czytajacym rozne poradniki kucharskie,ogrodnicze itp... (Przyjaciólka,Tina,Działkowicz,Domowy Ogrodnik itd.) :P Seba jeszcze raz dzieki za poswiecony Nam czas i cierpliwosc :D Dodam jeszcze ze dzis wszystka czech doszlismy do wnisoku ze po dobie od nawoskowania lakier jeszcze bardziej nabral glebi i efektu mokrego :mrgreen: P.S. Musze psa wyeksmitowac z podworka bo juz zglada gdzie tu by lape zadrzec kolo Octy :twisted: :oops: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRUBEER Posted August 1, 2010 Author Report Share Posted August 1, 2010 Mariusz było fajnie naprawdę takie spotkanie daje wiele tym bardziej ze dokształcał nas sam MASTER SNB :D czasem byliśmy już tak zirytowani ze masakra :D mi i Andrzejkowi maszyna skakała jak szalona nie wiedzieć czemu... jeszcze wtedy (a kilka autek zrobiliśmy i nie było takich cyrków) a Seba podchodzi łapie maszynę jedna łapką (zakłada słuchawki gdzie Ojciec dyrektor akurat ma kazanie) i nawet mu nie drgnie to w takim momencie qrw..........ca człowieka bierze !!!! ale warto !!! a to mój ulubiony fotosik :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 Eeeeehhhhh...... załapał by się z chęcią człowiek na taki wspólny projekcik, nawet w charakterze "podawacza" MF :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 Eeeeehhhhh...... załapał by się z chęcią człowiek na taki wspólny projekcik, nawet w charakterze "podawacza" MF :lol: Wlasnie takie stanowisko mialem podczas tej pracy, zdjecie z polerka jedynie sciema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZyBA Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 No panowie teraz czeszka piknie siem prezentuje :lol: :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deco Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 No chłopaki gratulacje, mam nasdzieje, że wypiliście nasze zdowie :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Soprano Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Zapomniałem powiedziec. Ładna ta felga. Pasowała by mi do Partnera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biały Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Piekna robota ... tylko po tych dwóch ostatnich fotkach to koszmary miałem w nocy :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator nox Posted August 2, 2010 Administrator Report Share Posted August 2, 2010 no no ładnie łądnie :) A Sebba jak ty się ładnie uśmiechasz :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrzejZ Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Zapomniałem powiedziec. Ładna ta felga. Pasowała by mi do Partnera. A dzieki :D owszem ladna ale przechlapana w czyszczeniu a na wiosne jak ja woskowalem i pozniej przyszlo mi coliego spolerowac to juz byla masakra :mrgreen: bialy nie masz co w nocy robic tylko snic o Sebie ?? :lol: :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Soprano Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 A może biały kocha inaczej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Wielka fuzja na bogato, gratuluje osiągniętego rezultatu i możliwości pracy w tak zacnym i sympatycznym towarzystwie. Czy jeśli kupię prenumeratę Przyjaciółki to również do mnie wpadniecie? :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRUBEER Posted August 2, 2010 Author Report Share Posted August 2, 2010 Dżeju no oczywiście :lol: :lol: :lol: a towarzystwo na prawdę zacne :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrzejZ Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Wielka fuzja na bogato, gratuluje osiągniętego rezultatu i możliwości pracy w tak zacnym i sympatycznym towarzystwie. Czy jeśli kupię prenumeratę Przyjaciółki to również do mnie wpadniecie? :lol: Dziekówa bylo naprawde sympatycznie i ta skarbnica wiedzy od "amatora" ... gazet i poradnikow... Do Przyjaciółki obowiazkowym uzupelnieniem jest juz Dzialkowiec i Domowy Ogrodnik :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrzejZ Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 A może biały kocha inaczej? Nie posiadam takiej wiedzy,w poradnikach nic na ten temat nie bylo wydrukowane :lol: :lol: :lol: :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Wielka fuzja na bogato, gratuluje osiągniętego rezultatu i możliwości pracy w tak zacnym i sympatycznym towarzystwie. Czy jeśli kupię prenumeratę Przyjaciółki to również do mnie wpadniecie? :lol: Dziekówa bylo naprawde sympatycznie i ta skarbnica wiedzy od "amatora" ... gazet i poradnikow... Do Przyjaciółki obowiazkowym uzupelnieniem jest juz Dzialkowiec i Domowy Ogrodnik :lol: Nie przesadzajmy Panowie tej wiedzy nei bylo tak duzo wiele wam nie przekazalem jedynie skrawek czasu malo, pierwszy dzien byl Hip Hop tzn maszyna skakala jak dzika locha( nie wiem czemu, mi nie skakala) ale drugi dzien jak robili MB bylo duzzzzzo lepiej, auto wyszlo super a jak teraz fajnie kropelkuje lans na maxa nad morzem :mrgreen: Trzeba by zrobic jakis taki spot zlot mlot czy cus z grillem polerka :idea: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRUBEER Posted August 4, 2010 Author Report Share Posted August 4, 2010 Seba ale pamiętaj Lans musi być po BIAŁOSTOCKU :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted August 5, 2010 Report Share Posted August 5, 2010 Że niby jak to wygląda? :P 8-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRUBEER Posted August 5, 2010 Author Report Share Posted August 5, 2010 Dżeju to trzeba na żywo zobaczyć :D :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted August 5, 2010 Report Share Posted August 5, 2010 Kuba, czyżbyś widział jakąś popisówę od Białostoczanina? :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRUBEER Posted August 5, 2010 Author Report Share Posted August 5, 2010 Dokładnie tak :mrgreen: pokładaliśmy się na chodniku :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 Chyba muszę częściej do ludzi wychodzić, bo nie widziałem takich numerów.. :lol: Życie jednak nie kręci się wokół pawilonu miłości.. :lol: :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts