Bling Factory Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Witam serdecznie!Tym razem chcemy się pochwalić efektami pracy z Lexusem, i to nie byle jakim, bo hybrydowym :) Auto trafiło do nas na zabezpieczenie powłoki lakierniczej. LS był po korekcie "przed sprzedażowej", która o dziwo nie była najgorsza. Wystarczył szybki finish i lakier był gotowy pod powłokę. Dodatkowo dokładnie wyczyściliśmy koła wraz z nadkolami, a na felgi również poleciał kwarc. Zapraszamy do obejrzenia krótkiej fotorelacji:Pozdrawiam i zapraszam do komentowania!Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 I fotka mega fajna, jak z katalogu. W ogóle zaje...sty kolorek, w słońcu miażdży :u Jaką powłoką zabezpieczaliście auto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bling Factory Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Lakier zabezpieczyliśmy c.Quartz'em UK. Co do koloru, to jeszcze tak fajnego nie widziałem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coobah81 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 ale lakier!! wow! Ale fotka z kołem położonym zewnętrzną stroną felgi do gleby przyprawiła mnie o dreszcze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 coobah, mnie też, poza tym, że ramiona dosyć proste.. Tylko dlaczego amor nie ruszony jak już nadkole myliście? :P Końcowe fotki mega, szacun, fajna praca :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bling Factory Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Cieszę się, że się podoba :) Sam jestem mega zadowolony i co oglądam zdjęcia to micha się cieszy :) Tak położona felga rzeczywiście wygląda nieco przerażająco, ale zawsze dokładnie sprawdzam czy mogę sobie na to pozwolić. Poprostu jak się da to wolę pracować w tej pozycji, niż w boczno opartej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Dobrze :) Jakim szkłem robiliście zdjęcia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bling Factory Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Standardowym "spacerzoomem" nikona czyli 18-105, szału nie robi ale jest naprawde ostry. Będzie też kilka zdjęć mojego kolegi i tutaj wytoczone zostały ciężkie działa, bo d800+24-70 f2.8 :) Jednak nie dostałem jeszcze finalnych zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi