Zybercik Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Jak w temacie. Czy jest taka możliwość w tym roku? Na stronie znalazłem info że brak wolnych pokoi do końca sezonu. Chciałem napisać do Ciebie Mirku PW ale niestety nie mogę więc założyłem temat. Termin pewnie 30 sierpień - 1 wrzesień. Czy ktoś by jeszcze reflektował gdyby się dało? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Mało się ostatnio udzielam na forum, ale informuję wszystkich przyjaciół i wrogów że żyję 8-) W tym roku mam mocny plan żeby "uruchomić" sezon. W związku z tym będzie możliwość zorganizowania "spota pobytowego u Fonnesa" 2nd edition ;-) Przed sezonem czeka mnie jeszcze jeden wyjazd na statek na początku marca. Przewidywany powrót - koniec czerwca, początek lipca. Statek nie tramwaj i coś tam się może opóźnić, więc ze względów "bezpieczeństwa" termin na początku lata odpada. Proponuję, tak jak w pierwszej edycji, termin w drugiej połowie sierpnia. Będzie on trochę zależał od obłożenia "normalnymi" gośćmi. Wiem że to jeszcze kupa czasu, ale chciałbym wiedzieć czy znajdą się ewentualni chętni. 15 sierpień, w tym roku, to piątek więc pasuje jako pobyt na weekend. Oczywiście chętni maga być dłużej. Nie wymagam teraz deklaracji pobytu na 100%, chcę się tylko zorientować czy będą potencjalni chętni. Cena 25-30 zł za jedno łózko na dobę bez żarcia. Obiekt i warunki można obejrzeć w linku w mojej stopce. Czekam na zgłoszenia L-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Mireczku, ja jestem potencjalnym chętnym, z przyjemnością znów zobaczę tą miłą ferajnę :u :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 JJ. jest potencjalnie niebezpieczny :ymparty: 8-} pogadam z lubą czy na podróż przedślubną byłaby szansa :o) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Damian kiedy kajdanki zakładasz? Ja w lipcu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 październik ;) może jakieś spy foto ktoś ma z zeszłego zjazdu ? 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Jeśli życie pozwoli to chętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Widzę że stara gwardia jest chętna :-bd Czasu jeszcze dużo, zobaczymy może coś z tego wyjdzie - fajnie by było się znowu spotkac i PYK-nąć pod namiotem przy grillu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtassss Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 październik ;) może jakieś spy foto ktoś ma z zeszłego zjazdu ? 8-} 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Pewnie tak + wezme jakas swoja ekipe jeśli mozna i beda miejsca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Zybercik- tylko pamiętaj- w łodzi pod prąd! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Czas odkurzyć temat :) Po mini konsultacjach i własnych przemyśleniach doszedłem do wniosku że lepszym będzie termin sierpniowy. Tak więc komu ewentualnie pasuje termin 20-25.08, może wstępnie zgłaszać chęć pobytu. Oczywiście może to być tylko weekend 23-25.08. Zakładam też możliwość przesunięcia terminu spota na tydzień wcześniej czyli 15-17.08 Będzie to zależało od obłożenia w tym okresie w moim obiekcie. Cena, tak jak 2 lata temu - 25 zł za dobę od osoby. Zapraszam, póki co, bez zobowiązań :f Proszę o wstępne zgłoszenia w tym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Agree :ymparty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Wstępnie też pasuje :) a może nawet ciut wcześniej bym przybył. Przeprowadzę konsultację z obiema płciami przeciwnymi i się odezwę do Ciebie Mirku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Podróż poślubna do Mielna... czemu nie? :ymcowboy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 booohal, to jest mini podróż poślubna :D moja mi nie daruje docelowej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 No na full to myślę tak wrzesień/październik gdy temperatury są znośne w Egipcie, a do tego ludzi mniej i ceny lepsze. Jedzie ktoś ze swoją lubą ewentualnie do tego Mielna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 no ostatnio same rodziny były, tylko jj i jego boyfrend byli solo, a no i jeszcze zybercik z kumplem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 W sumie to ja rozpocząłem ten wątek więc... wstępnie się pisze. Ja + luba. Ewentualnie jeszcze +2. W sumie 4. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Krzychu ja planuje lubą ... jeżeli po 11 latach z gpsem można tak ją jeszcze nazwać + młoda lat 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Na 80% ja + luba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Moje wstępne rozmowy stanęły na 5 osobach z Wieliczki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Mirek a powiedz proszę jak u Ciebie z rezerwacjami za jakieś dwa tygodnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Jeśli dostaniemy ten sam pokój co ostatnio ;) to Ja+Kasia+Natalia+Marusia i akwarium :) ewentualnie Polit+Fancivic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 zmieniłeś zdanie Seba? 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi