Jump to content

Marine Mielno edycja 2014

Zybercik

Recommended Posts

Jak w temacie. Czy jest taka możliwość w tym roku? Na stronie znalazłem info że brak wolnych pokoi do końca sezonu.

Chciałem napisać do Ciebie Mirku PW ale niestety nie mogę więc założyłem temat. 

Termin pewnie 30 sierpień - 1 wrzesień. Czy ktoś by jeszcze reflektował gdyby się dało? ;)

• 6 months later...

Mało się ostatnio udzielam na forum, ale informuję wszystkich przyjaciół i wrogów że żyję 8-)

W tym roku mam mocny plan żeby "uruchomić" sezon.

W związku z tym będzie możliwość zorganizowania "spota pobytowego u Fonnesa"  2nd edition ;-)

Przed sezonem czeka mnie jeszcze jeden wyjazd na statek na początku marca.

Przewidywany powrót - koniec czerwca, początek lipca. Statek nie tramwaj i coś tam

się może opóźnić, więc ze względów "bezpieczeństwa" termin na początku lata odpada.

Proponuję, tak jak w pierwszej edycji, termin  w drugiej połowie sierpnia. Będzie on

trochę zależał od obłożenia "normalnymi" gośćmi.

Wiem że to jeszcze kupa czasu, ale chciałbym wiedzieć czy znajdą się ewentualni chętni.

15 sierpień, w tym roku, to piątek więc pasuje jako pobyt na weekend. Oczywiście  chętni

maga być dłużej.

Nie wymagam teraz deklaracji pobytu na 100%, chcę się tylko zorientować czy będą potencjalni chętni.

Cena 25-30 zł za jedno łózko na dobę bez żarcia.

Obiekt i warunki można obejrzeć w linku w mojej stopce.

Czekam na zgłoszenia L-)

• 2 months later...

Czas odkurzyć temat :)

Po mini konsultacjach i własnych przemyśleniach doszedłem do wniosku że lepszym będzie termin

sierpniowy.

Tak więc komu ewentualnie pasuje termin 20-25.08, może wstępnie zgłaszać chęć pobytu.

Oczywiście może to być tylko weekend 23-25.08.

Zakładam też możliwość przesunięcia terminu spota na tydzień wcześniej

czyli 15-17.08 Będzie to zależało od obłożenia w tym okresie w moim obiekcie.

Cena, tak jak 2 lata temu - 25 zł za dobę od osoby.

Zapraszam, póki co, bez zobowiązań :f

Proszę o wstępne zgłoszenia w tym wątku.