Jump to content

Toyota Corolla

Bling Factory

Recommended Posts

Witamy serdecznie!

chcieliśmy przedstawić zaległą relację z prac nad bardzo zadbaną Toyotą Corollą. Auto trafiło do nas po "złym dotyku" firmy detailingowej z "S" na początku... Po korekcie lakier zabezpieczyliśmy woskiem Auto Finesse Soul. Miłego oglądania!

cor.jpg
cor-2.jpg
cor-3.jpg
cor-4.jpg
cor-5.jpg
cor-6.jpg
cor-7.jpg
cor-8.jpg
cor-9.jpg
cor-10.jpg
cor-11.jpg
cor-12.jpg
cor-13.jpg
cor-14.jpg
cor-15.jpg
cor-16.jpg
cor-17.jpg
cor-18.jpg
cor-19.jpg
cor-20.jpg
cor-21.jpg
cor-22.jpg
cor-23.jpg
cor-24.jpg
cor-25.jpg
cor-26.jpg

Mamy nadzieję, że się podoba! Zapraszamy do komentowania :)

Pozdrawiamy,
Zespół Bling Factory

Szkoda, że nie ma zdjęć 'przed' żeby zobaczyć co ta sieciówka nabroiła. U mnie w mieście też robią pokazy w podobnym stylu. Auto po korekcie. Po korekcie? Eee..

Zabrakło mi również pełnego uderzenia ze zdjęciami w słońcu.. :)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=436485089782813&set=a.389651157799540.1073741829.387121848052471&type=1&theater

tutaj są holosy W POMIESZCZENIU!!!!! bez słońca....

generalnie mało zdjęć bo pogoda nie zachęcała do pokazywania efektów pracy... i oczywiście jak na złość na oddanie dla klienta(i zrobienie zdjęć) zachmurzenie... Ale co się odwlecze, to nie uciecze jak to mawiają :) Corolla już za niedługo podjedzie do nas na odnowienie wosku, wtedy postaram się coś ogarnąć w słoneczku :)

Co do tego tanio szybko i solidnie... to nie było ani tanio, ani solidnie, jedynie szybko. "korekte" + pranie zrobili w jeden dzień! Do tego klient wracał na mokrych siedzeniach...

Dzięki czyli jak to u mnie mówią firma "Tanio"

Pewnie uwierzył w to co mówią

Szkoda,ze ludzie mają taką nie wiedzę i dają sie nabierać

Kraków naszpikowany jest takimi oszustami ale oni "umrą" śmiercią naturalną

Jak do mnie taki przyjeżdża po "korekcie" w tzw."Studio"to mu nawet nie mówię,że wyrzucił pieniądze w błoto

Ok nie zaśmiecam tematu.