Bling Factory Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 Witamy serdecznie!chcieliśmy przedstawić zaległą relację z prac nad bardzo zadbaną Toyotą Corollą. Auto trafiło do nas po "złym dotyku" firmy detailingowej z "S" na początku... Po korekcie lakier zabezpieczyliśmy woskiem Auto Finesse Soul. Miłego oglądania!Mamy nadzieję, że się podoba! Zapraszamy do komentowania :)Pozdrawiamy,Zespół Bling Factory Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soll Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 Jaką korektę robiliście i jakimi pastami? Wyszło elegancko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bling Factory Posted August 12, 2013 Author Report Share Posted August 12, 2013 W zasadzie robiliśmy poprawkę po polerce, bo korektą tego bym nie nazwal. Do usunięcia holgramów użyłem SF4000 z miękkim padem flexi, ale nie żółtym, coś z innej serii i koloru nie pamiętam :) Całość zrobiona Flexem VRG. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 Szkoda, że nie ma zdjęć 'przed' żeby zobaczyć co ta sieciówka nabroiła. U mnie w mieście też robią pokazy w podobnym stylu. Auto po korekcie. Po korekcie? Eee.. Zabrakło mi również pełnego uderzenia ze zdjęciami w słońcu.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior74 Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 Ładnie :ymapplause: A mnie zastanawia czym ludzie kierują się zlecając usługi tego typu firmom Tanio? Szybko?Solidnie? Mówili moze Wam dlaczego tam pojechali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bling Factory Posted August 12, 2013 Author Report Share Posted August 12, 2013 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=436485089782813&set=a.389651157799540.1073741829.387121848052471&type=1&theater tutaj są holosy W POMIESZCZENIU!!!!! bez słońca.... generalnie mało zdjęć bo pogoda nie zachęcała do pokazywania efektów pracy... i oczywiście jak na złość na oddanie dla klienta(i zrobienie zdjęć) zachmurzenie... Ale co się odwlecze, to nie uciecze jak to mawiają :) Corolla już za niedługo podjedzie do nas na odnowienie wosku, wtedy postaram się coś ogarnąć w słoneczku :) Co do tego tanio szybko i solidnie... to nie było ani tanio, ani solidnie, jedynie szybko. "korekte" + pranie zrobili w jeden dzień! Do tego klient wracał na mokrych siedzeniach... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior74 Posted August 13, 2013 Report Share Posted August 13, 2013 Dzięki czyli jak to u mnie mówią firma "Tanio" Pewnie uwierzył w to co mówią Szkoda,ze ludzie mają taką nie wiedzę i dają sie nabierać Kraków naszpikowany jest takimi oszustami ale oni "umrą" śmiercią naturalną Jak do mnie taki przyjeżdża po "korekcie" w tzw."Studio"to mu nawet nie mówię,że wyrzucił pieniądze w błoto Ok nie zaśmiecam tematu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts