wojtassss Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 Siema. Przybyłem ze złej strony :D Coś o sobie: na imię mam Wojtek, jestem z Inowrocławia.Czym się zajmuję? Aktualnie jestem na etapie przechodzenia ze swoimi pracami w kosmetyce aut na poziom oficjalny. Czyli reasumując otwieram działalność. Auto to insignia w dieslu. Pod koniec tygodnia wrzucę małą relację bo jutro/pojutrze będę kładł na nim ceramikę to jakoś będzie ładniej wyglądał. Witam wszystkich i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weglus Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 No siemka.Widze, że trafiłeś w końcu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtassss Posted August 27, 2013 Author Report Share Posted August 27, 2013 Bo tam zblokowany jest adres tego forum i wyświetlało się mało_istotne.pl Aleee jakoś dotarłem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 Hehe, jeszcze tego nie zdjęli? :D Nie skomentuje ;) Witamy w rodzinie DC! Jak będzie nazywała się Twoja firma? Masz już ładny lokal? Chwal się chwal, bo... Bez zdjęć się nie liczy ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soll Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 Dokładnie, bierz browca i opowiadaj co jak z kim :ymdevil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtassss Posted August 27, 2013 Author Report Share Posted August 27, 2013 Generalnie jakiś czas temu wpadł pomysł, czy nie zacząć robić tego bardziej oficjalnie (zusy podatki itp) i tak złożyłem wniosek o dotację w marcu i 2 tygodnie temu wreszcie ją otrzymałem. Mam już wszystko oprócz lokalu, ale męczę dwie opcje i daj boże w tym tygodniu będzie miejsce. Mały remoncik i ruszam pełną parą. Strona i fan page już na ukończeniu. Takie tam na razie kilka relacji z ostatniego czasu, bo wcześniej nie myślałem żeby robić zdjęcia. Do tej pory robiłem dla znajomych itp i wszyscy zadowoleni więc daj boże żeby byli klienci i żeby wszystko szło dobrze. Rynek zweryfikuje ;) Boję się jedynie, że w moim mieście (ok 73 tys mieszkańców) nie będzie zbyt wielu chętnych. Ale pakiety bez korekty i np prania wnętrz też mam :D Po krótce na czym pracuję to: - Menzerna (uwielbiam ten system) - Maszyny od lare (rotacja i da) - karchera hd myjka i parownica - numatic george do prania - w zależności co sobie klient życzy to woski począwszy od coliego, przez #16 i FK 1000P do glasura na HDC i powłoki ceramiczne i kwarcowe zarówno lakier, koła, szyby od chłopaków z 4nano - wiadomo do mycia to to co mają wszyscy jak prickborty, ironxy itd tego jest mnóstwo więc może nie będę wymieniał. Jak zrobię miejscówkę regały itp to się pochwalę ;) Jakby co zapraszam jeżeli ktoś będzie miał blisko, z chęcią przyjmę pogadamy pomożemy. Będzie można potestować, porównać. Na stronie jak i fun pageu będę wrzucał relacje, a także swoje małe testy produktów a może nawet bardziej subiektywne odczucia co do ich stosowania. Dzięki za przyjęcie ;) Mam nadzieję, że pomożecie bo wiadomo że człowiek uczy się całe życie i na pewno nie raz mnie coś zaskoczy. A tu pewnie mnóstwo rezaczy jest co mają na koncie 10 x więcej pojazdów niż ja. Tak czy inaczej pozdrawiam i jak dopnę sprawy to poinformuję ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior74 Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 Witam :-h i zyczę Ci abyś znalazł fajny lokal to podstawa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzaKal Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 Dzień dobry ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weglus Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 U mnie podobna ilość mieszkańców i coś w stylu 'carspa' trzyma sie już pare lat.Tylko jest ono przy spa dla ludzi i pewnie to je utrzymuje. Przyjeżdża sobie damulka na masaż i zostawia auto na ogarnięcie ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sprinter Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 Witać witać :o) :ymapplause: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek.h2o Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 Witaj wojtassss :-h Inowrocław to ode mnie prawie że rzut beretem. A jaką duża rodzinkę porozrzucaną po Inie mam. =)) Powodzenia w interesie z tego co koja ze to Inowrocław to dziewicze miasto w tym klimacie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weglus Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 wojtasss to już wiesz do kogo uderzać z kuponami rabatowymi na początku interesu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtassss Posted August 28, 2013 Author Report Share Posted August 28, 2013 Powiem wam, że jestem w mega szoku tak dobrego przyjęcia. Przyzwyczaiłem się, że na "podobnym" forum od razu szydera z każdego kto otwiera biznes i że na pewno się nie zna itp itd. weglus masz jak w banku :) BTW właśnie wygrzewa się 1 warstwa z 4-ech Sapphire'a i powiem wam, że aplikacja jest bajeczna. Schodzi ok 1 h na kombiaka. o 15 druga, później o 18 i 20. Jutro wyjazd na słońce i podziele się fotkami. Aż sam jestem ciekawy, bo po jednej warstwie już jest piękne wet look, a dopiero dwie ostatnie nadają szklistości :D aaaaaaa będzie cacy ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeper Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 Siema. Przybyłem ze złej strony :D Siema! Strona nie jest zła, tylko ludzie niektórzy dziwni ;) Ale nieważne. Witamy na DC, życzymy dobrego odbioru i zadaj troche szyku w Ino :ymcowboy: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weglus Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 weglus masz jak w banku :) chodziło mi o kolege Sławek.h2o :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireman_marcin Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 Czołem:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 Witamy na forum ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted September 10, 2013 Report Share Posted September 10, 2013 O kolejny człowiek z kuj-pom...będzie gdzie wpadać i grzebać w kosmetykach 8-} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
propekMONTER Posted September 13, 2013 Report Share Posted September 13, 2013 Cześć Wojtassss, mam nadzieję że interes się będzie dobrze kręcił. Czekamy na relacje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts