minetoo Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Dobry dobry to znowu Ja. W tym roku nie zanudzam Was zbytnio. Czasem jakaś praca idzie miło albo autko wpadnie w oko to wklejam. Tym razem miło się pracowało z autem które reprezentuje klasę pojazdu jaka rzadko gości na zabiegach. Roomster "salon polska, pierwszy właściciel, nie palone" jest obdarzony od nowości miłością właściciela którą postanowił udowodnić Skodzie na jej kolejne bezawaryjne urodziny :) Kolor trudny w robieniu jakichś spektakularnych przemian i jeszcze trudniejszy w wydobyciu tego "czegoś". Czy minetoo nie zawiedzie scrollujących? Czy uda mu się coś z tego skleić? Zobaczmy. Oględziny Skoda jaka jest każdy widzi. Generalnie raczej zadbane auto. Full oryginał. Szeroko pojęte mycie Trzeba by coś poczyścić. Nad felgami i nadkolami spędziłem cały dzień. W dużym skrócie: -KuroAcidCleaner -Pricbort -JetinS -Dragon's Breathe -Urban One Step (felgi wypolerowane ręcznie) Szyba czołowa i pozostałe Czołówka została wypolerowana a pozostałe szyby oczyszczone również maszynowo cleanerem. Reszta autka umyta, wyglinkowana itp. Biedronka Po umyciu na lusterku zamieszkała biedronka :) Maszyny w ruch Korekta systemem Menzerna na padach Urban. Nawet udało się jakieś pięćdziesiątki wyostrzyć bo bez tego relacji podobno nie ma :P LSP Felgi i lakier to system Gtechniq/C1/EXOv2 Wszystkie plastiki Koch PlastStar Szyby Gtechniq G1 Opony Gtechniq T1 Efekty i pozostałe złudzenia optyczne Pogoda dopisała więc można się wytoczyć i popatrzeć co stary przez tydzień zrobił ;) To już koniec przewijania. Za wiele zdjęć nie było ale postanowiłem nie trzaskać na "pałę". FINE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Robota jak zwykle w Twoim wykonie :-bd ale ten co projektował tą skodę x_x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Oj tam oj tam brzozek. Piotrek szacunek za pracę nad Skodą, ko jak kto ale ja potrafie to docenić :ymapplause: Na urodzinki zacny prezent skoro Gtechniq weszedł :-" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Fajnie, że ludzie dbają też o dupowozy a praca to wiadomo jak zwykle :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Gęba mi się ucieszyła jak zobaczyłem nowy temat Piotrka w Projektach :) Praca jak zwykle super, faktycznie, na podziw zasługuje fakt, iż na dupowóz poleciał pełen GTechniq :u Testowałeś może zdobyczne AIO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 15 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Fajnie, że ludzie dbają też o dupowozy Też mnie to cieszy :) a praca to wiadomo jak zwykle :ymapplause: Oj tam :P :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 15 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Gęba mi się ucieszyła jak zobaczyłem nowy temat Piotrka w Projektach :) 8-} Poczekaj jeszcze chwilę... :ymcowboy: A jeszcze nie testowałem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jondi Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 jest godnie :) Trzeba przyznać że trochę się u nas mętalność ludzi zmienia i dbają nie tylko o samochody z górnej półki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Fajnie wyszło :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falon Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Good job :) Szyba byla jechana maszynowo z AG czy tylko ja na koniec tak przetarles. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mav Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Fajny projekt :ymapplause: A sam Roomster to duzo mozna o nim mowic, ale to naprawde mega praktyczne auto ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 jest godnie :) Trzeba przyznać że trochę się u nas mętalność ludzi zmienia i dbają nie tylko o samochody z górnej półki :) =)) 1/370 Oj tam sasiad zwykła pasta :ymparty: :u Ale tu jest 300% że będzie klient stosował się do poleceń wykonawcy,bo z tymi właścicielami aut z literkami to szkoda języka nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 15 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Good job :) Szyba byla jechana maszynowo z AG czy tylko ja na koniec tak przetarles. Czołówka po pełnej korekcie tlenkiem ceru i filcami a reszta Poszła maszynowo CGP. =)) 1/370 Oj tam sasiad zwykła pasta :ymparty: :u Ale tu jest 300% że będzie klient stosował się do poleceń wykonawcy,bo z tymi właścicielami aut z literkami to szkoda języka nawet Dokładnie. Wraca na szkolenie z mycia i zabiera pudło z zakupami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 I tak ma być k..a mać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samtive Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 oo,nawet na jednym zdjęciu jestem :pjest godnie i ta skodzianka miała bardzo fajny lakier :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Ja też oddałem kiedyś Fabkę na zabieg detailingu i od tej pory zachorowałem na zabój :ymdevil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 piękna praca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Ładnie ogarnięty samochód, zdjęcia końcowe wyglądają jak z katalogu. Szkoda tylko, że na takich kolorach słabo jest widoczny nakład prac jaki został wykonany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gburryyy Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 biedronka nie siada :D Roomster może praktyczny, ale wizualnie mi się nie podoba, ale cóż, co komu potrzebne i co komu pasuje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi