minetoo Posted September 15, 2013 Report Share Posted September 15, 2013 Dobry dobry to znowu Ja. W tym roku nie zanudzam Was zbytnio. Czasem jakaś praca idzie miło albo autko wpadnie w oko to wklejam. Tym razem miło się pracowało z autem które reprezentuje klasę pojazdu jaka rzadko gości na zabiegach. Roomster "salon polska, pierwszy właściciel, nie palone" jest obdarzony od nowości miłością właściciela którą postanowił udowodnić Skodzie na jej kolejne bezawaryjne urodziny :) Kolor trudny w robieniu jakichś spektakularnych przemian i jeszcze trudniejszy w wydobyciu tego "czegoś". Czy minetoo nie zawiedzie scrollujących? Czy uda mu się coś z tego skleić? Zobaczmy. Oględziny Skoda jaka jest każdy widzi. Generalnie raczej zadbane auto. Full oryginał. Szeroko pojęte mycie Trzeba by coś poczyścić. Nad felgami i nadkolami spędziłem cały dzień. W dużym skrócie: -KuroAcidCleaner -Pricbort -JetinS -Dragon's Breathe -Urban One Step (felgi wypolerowane ręcznie) Szyba czołowa i pozostałe Czołówka została wypolerowana a pozostałe szyby oczyszczone również maszynowo cleanerem. Reszta autka umyta, wyglinkowana itp. Biedronka Po umyciu na lusterku zamieszkała biedronka :) Maszyny w ruch Korekta systemem Menzerna na padach Urban. Nawet udało się jakieś pięćdziesiątki wyostrzyć bo bez tego relacji podobno nie ma :P LSP Felgi i lakier to system Gtechniq/C1/EXOv2 Wszystkie plastiki Koch PlastStar Szyby Gtechniq G1 Opony Gtechniq T1 Efekty i pozostałe złudzenia optyczne Pogoda dopisała więc można się wytoczyć i popatrzeć co stary przez tydzień zrobił ;) To już koniec przewijania. Za wiele zdjęć nie było ale postanowiłem nie trzaskać na "pałę". FINE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brzozek Posted September 15, 2013 Report Share Posted September 15, 2013 Robota jak zwykle w Twoim wykonie :-bd ale ten co projektował tą skodę x_x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soll Posted September 15, 2013 Report Share Posted September 15, 2013 Oj tam oj tam brzozek. Piotrek szacunek za pracę nad Skodą, ko jak kto ale ja potrafie to docenić :ymapplause: Na urodzinki zacny prezent skoro Gtechniq weszedł :-" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaV Posted September 15, 2013 Report Share Posted September 15, 2013 Fajnie, że ludzie dbają też o dupowozy a praca to wiadomo jak zwykle :ymapplause: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted September 15, 2013 Report Share Posted September 15, 2013 Gęba mi się ucieszyła jak zobaczyłem nowy temat Piotrka w Projektach :) Praca jak zwykle super, faktycznie, na podziw zasługuje fakt, iż na dupowóz poleciał pełen GTechniq :u Testowałeś może zdobyczne AIO? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted September 15, 2013 Author Report Share Posted September 15, 2013 Fajnie, że ludzie dbają też o dupowozy Też mnie to cieszy :) a praca to wiadomo jak zwykle :ymapplause: Oj tam :P :oops: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted September 15, 2013 Author Report Share Posted September 15, 2013 Gęba mi się ucieszyła jak zobaczyłem nowy temat Piotrka w Projektach :) 8-} Poczekaj jeszcze chwilę... :ymcowboy: A jeszcze nie testowałem :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jondi Posted September 15, 2013 Report Share Posted September 15, 2013 jest godnie :) Trzeba przyznać że trochę się u nas mętalność ludzi zmienia i dbają nie tylko o samochody z górnej półki :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireman_marcin Posted September 15, 2013 Report Share Posted September 15, 2013 Fajnie wyszło :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
falon Posted September 15, 2013 Report Share Posted September 15, 2013 Good job :) Szyba byla jechana maszynowo z AG czy tylko ja na koniec tak przetarles. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mav Posted September 15, 2013 Report Share Posted September 15, 2013 Fajny projekt :ymapplause: A sam Roomster to duzo mozna o nim mowic, ale to naprawde mega praktyczne auto ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior74 Posted September 15, 2013 Report Share Posted September 15, 2013 jest godnie :) Trzeba przyznać że trochę się u nas mętalność ludzi zmienia i dbają nie tylko o samochody z górnej półki :) =)) 1/370 Oj tam sasiad zwykła pasta :ymparty: :u Ale tu jest 300% że będzie klient stosował się do poleceń wykonawcy,bo z tymi właścicielami aut z literkami to szkoda języka nawet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted September 15, 2013 Author Report Share Posted September 15, 2013 Good job :) Szyba byla jechana maszynowo z AG czy tylko ja na koniec tak przetarles. Czołówka po pełnej korekcie tlenkiem ceru i filcami a reszta Poszła maszynowo CGP. =)) 1/370 Oj tam sasiad zwykła pasta :ymparty: :u Ale tu jest 300% że będzie klient stosował się do poleceń wykonawcy,bo z tymi właścicielami aut z literkami to szkoda języka nawet Dokładnie. Wraca na szkolenie z mycia i zabiera pudło z zakupami :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior74 Posted September 15, 2013 Report Share Posted September 15, 2013 I tak ma być k..a mać :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samtive Posted September 15, 2013 Report Share Posted September 15, 2013 oo,nawet na jednym zdjęciu jestem :pjest godnie i ta skodzianka miała bardzo fajny lakier :-bd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soll Posted September 15, 2013 Report Share Posted September 15, 2013 Ja też oddałem kiedyś Fabkę na zabieg detailingu i od tej pory zachorowałem na zabój :ymdevil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carire1 Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 piękna praca :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamek Posted September 17, 2013 Report Share Posted September 17, 2013 Ładnie ogarnięty samochód, zdjęcia końcowe wyglądają jak z katalogu. Szkoda tylko, że na takich kolorach słabo jest widoczny nakład prac jaki został wykonany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gburryyy Posted September 18, 2013 Report Share Posted September 18, 2013 biedronka nie siada :D Roomster może praktyczny, ale wizualnie mi się nie podoba, ale cóż, co komu potrzebne i co komu pasuje :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts