golden0282 Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Witam , moje ostatnie wypociny : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falon Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 50/50 szyby chyba jeszcze nie widziałem nigdy 8-} , dobrze widzę że to boczna szyba nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazjul Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Świetna robota :-bd , samochodzik też niczego sobie, chociaż osobiście bardziej mi się podoba LC 80 ^_^ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 19 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 50/50 szyby chyba jeszcze nie widziałem nigdy 8-} , dobrze widzę że to boczna szyba nie To nie jest szyba , ta powierzchnia jest również polakierowana :) Świetna robota :-bd , samochodzik też niczego sobie, chociaż osobiście bardziej mi się podoba LC 80 ^_^ . Jak dla mnie wygląd zewnętrzny :-bd , ale wnętrze jest strasznie kiczowate . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falon Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Ha, no nie zwrocilem uwagi na innych zdjeciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 To nie jest szyba , ta powierzchnia jest również polakierowana :) Jak dla mnie wygląd zewnętrzny :-bd , ale wnętrze jest strasznie kiczowate . Z zewnątrz fakt, auto bardzo ładne ale niestety wnętrze pięknością nie grzeszy ;) Co do pracy to świetna robota! Pięknie wyprowadziłeś to auto. Lakier pewnie miękki jak na Toyotę przystało? Jakich padów i past używałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 20 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Lakier pewnie miękki jak na Toyotę przystało? Jakich padów i past używałeś? Nie było problemu ze swirlami , w sumie to bez halogenu trudno było jakąkolwiek różnice zobaczyć . Pasty i pady to to menzerna 400 na żółtym snake'u urbana na rotacji , i menzerna 3000 na czarnym karbowanym urbanie na DA, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Nie wiem o co chodzi Toyocie z tymi przykurczami terenówek, tak samo z RAV4 w dwóch drzwiach i bagażniku wielkości kartonu po plazmie @-) Ładna praca, jak już zdążyłeś Nas przyzwyczaić, niezły chlewik na starcie. Wybrałeś sobie trudny teren na krucjatę brachu :u :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi