golden0282 Posted September 18, 2013 Report Share Posted September 18, 2013 Witam , moje ostatnie wypociny : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
falon Posted September 18, 2013 Report Share Posted September 18, 2013 50/50 szyby chyba jeszcze nie widziałem nigdy 8-} , dobrze widzę że to boczna szyba nie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazjul Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 Świetna robota :-bd , samochodzik też niczego sobie, chociaż osobiście bardziej mi się podoba LC 80 ^_^ . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
golden0282 Posted September 19, 2013 Author Report Share Posted September 19, 2013 50/50 szyby chyba jeszcze nie widziałem nigdy 8-} , dobrze widzę że to boczna szyba nie To nie jest szyba , ta powierzchnia jest również polakierowana :) Świetna robota :-bd , samochodzik też niczego sobie, chociaż osobiście bardziej mi się podoba LC 80 ^_^ . Jak dla mnie wygląd zewnętrzny :-bd , ale wnętrze jest strasznie kiczowate . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
falon Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 Ha, no nie zwrocilem uwagi na innych zdjeciach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blaszczu Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 To nie jest szyba , ta powierzchnia jest również polakierowana :) Jak dla mnie wygląd zewnętrzny :-bd , ale wnętrze jest strasznie kiczowate . Z zewnątrz fakt, auto bardzo ładne ale niestety wnętrze pięknością nie grzeszy ;) Co do pracy to świetna robota! Pięknie wyprowadziłeś to auto. Lakier pewnie miękki jak na Toyotę przystało? Jakich padów i past używałeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
golden0282 Posted September 20, 2013 Author Report Share Posted September 20, 2013 Lakier pewnie miękki jak na Toyotę przystało? Jakich padów i past używałeś? Nie było problemu ze swirlami , w sumie to bez halogenu trudno było jakąkolwiek różnice zobaczyć . Pasty i pady to to menzerna 400 na żółtym snake'u urbana na rotacji , i menzerna 3000 na czarnym karbowanym urbanie na DA, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted September 21, 2013 Report Share Posted September 21, 2013 Nie wiem o co chodzi Toyocie z tymi przykurczami terenówek, tak samo z RAV4 w dwóch drzwiach i bagażniku wielkości kartonu po plazmie @-) Ładna praca, jak już zdążyłeś Nas przyzwyczaić, niezły chlewik na starcie. Wybrałeś sobie trudny teren na krucjatę brachu :u :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts