golden0282 Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Ostatnio u mnie tylko i wyłącznie odświeżania lub valetingi , więc teraz aby nie zanudzać kolejne odświeżenie :D. Samochód jak na swój wiek można powiedzieć w stanie idealnym ,szczególnie , że rzecz dzieje się w Irlandii . Rocznik 2000 , nie jestem fanem audi więc trudno mi powiedzieć co oprócz znaczka na grilu jest od standarda a co od s4. Samochód dostał ode mnie umycie, oczyszczenie wnęk drzwi , usunięcie rdzy lotnej, glinkowanie , odświeżenie lakieru bez napinki i zabezpieczenie . Koła zostały jedynie umyte bez żadnych ekscesów , gdyż niebawem mają trafić do renowacji , usuwanie smoły jedynie glinką, gdyż właściciel sam sobie go odsmolił zaraz po zakupie 2 tygodnie temu . Czas ok 10 godz. Użyte środki : Mycie i te inne Piana valet pro + tenzi truck Szampon PB slick & suds Dragons breath Glinka AG HD surfex Lakier Menzerna 400 na niebieskim urbanie , na DA :D Ipa Zabezpieczenie lakier - sonax extreme protectant szyby - Meg's GC + g5 uszczelki - AG ruber cleaner plastiki - SG JBTR opony - SG B2B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 przytuliłbym taką Skę- masz zdjęcie komory? good job! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 przytuliłbym taką Skę- masz zdjęcie komory? good job! To nie jest S , tylko przekładka , silnik diesla 115 koni :-q , więc nawet nie podnosiłem maski . Niemniej wnętrze bardzo przyjemne , ale nie była to moja działka więc i fotek nie robiłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mav Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 golden0282, pytanie techniczne :D Jak się pracowało FG400 jako one step? Robiłeś już takie podejścia na innych lakierach? Bo ori lakier Audi jest dość twardy to sobie można na DA pozwolić :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 golden0282, pytanie techniczne :D Jak się pracowało FG400 jako one step? Robiłeś już takie podejścia na innych lakierach? Bo ori lakier Audi jest dość twardy to sobie można na DA pozwolić :P Jakiś czas temu na BMW ,jednak tamten też był twardy i srebrny , na miękkim lakierze raczej wolałbym użyć słabszej kombinacji . Ogólnie takiego odświeżenia nie można porównać z prawidłowo wykonaną korektą , gdyż w te kilka godzin to lakier można jedynie liznąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Dobrze wyszło :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coobah81 Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 autko wygląda OK. Odświeżone bardzo ładnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Bardzo ładnie :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi