golden0282 Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 W czeluściach mojego dysku twardego znalazłem jedną z moich pierwszych prób detailingowania :D . Akcja działa się około 2 lat temu . Auto należy do mojego sąsiada , który dzielnie mi wtedy pomagał . W tamtych czasach królował u mnie Auto Glym . dopiero później dowiedziałem się że 2 wiadra takiej wielkości i bez grit'ów nie spełniają swojego zadania :oops: :D Auto nadal stoi u sąsiada , ale niestety do tej pory nie pofatygował się nawet o najtańszy wosk , jakiś czas temu była rozmowa żeby podziałać jeszcze raz , tym razem z Ironem i jakąś powłoką w akcji, sąsaid był jak najbardziej za , aż do chwili kiedy oznajmiłem mu że mój czas i wszystkie potrzebne siuwaksy oprócz Irona i powłoki ma zupełnie gratis x_x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtassss Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Świetne fele do tego auta. Ładnie odżyło. Szkoda, że sąsiad taki nieporadny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivy Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Dokłądka przednia coś nie lezy :D Chyba były jakies tjuny i próby przeróbki oem zderzaka na s-line'owego ;)Poza tym dobrze zapierdzielony asfaltem ;)Jak masz na kompie wieksze fotki to spórbuj powiedzieć mi jaki to rozmiar koła :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Dokłądka przednia coś nie lezy :D Chyba były jakies tjuny i próby przeróbki oem zderzaka na s-line'owego ;) Poza tym dobrze zapierdzielony asfaltem ;) Jak masz na kompie wieksze fotki to spórbuj powiedzieć mi jaki to rozmiar koła :) Sąsiad kupił go w takim wydaniu , po zakupie tylko trochę go podniósł , koła 19 . Wygląda fajnie , ale o jakimkolwiek komforcie jazdy po okolicznych drogach można zapomnieć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Ile smoły, o Bogowie! Nie martw się, nikt nie miał idealnych początków, ważne, że były chęci i zapał :u Rękawica znajoma też widzę auto myje ;) Szybko ją wyrzuciłeś? :P Brakowało Wam chyba kwasiaka do tych felg, co? To była pełna korekta? Jakimi pastami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 14 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Ile smoły, o Bogowie! Nie martw się, nikt nie miał idealnych początków, ważne, że były chęci i zapał :u Rękawica znajoma też widzę auto myje ;) Szybko ją wyrzuciłeś? :P Brakowało Wam chyba kwasiaka do tych felg, co? To była pełna korekta? Jakimi pastami? Rękawica nigdy nie wylądowała w koszu ,nadal służy od czasu do czasu jeżeli nadjedzie jakiś mega parch :D , Nawet nie pamiętam czego wtedy używałem, ale coś mi się wydaje , że koła były czyszczone AG customs wheel cleaner, do odszczurzania na początku nie miałem niczego sensownego . Wtedy jeszcze nie miałem pojęcia czym jest korekta , a zdjęcia 50/50 były podpatrzone w pracach innych użytkowników , wiec starałem się naśladować :) , moje początki początki były z UC na rotacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi