minetoo Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 Ktoś przeczyta Honda i Korekta to pomyśli "czarny koszmar".Niestety nie czarny ale i nie srebrny ;)Z rzeczy których nie widać to zostały polakierowane drzwi i błotnik oraz zregenerowane alufelgi.Co by nie przynudzać, po doczyszczeniu 4oetpowa korekta gdzie miejscami udało się zejść do 75um.Chemii nie wypisuję bo wiecie z czym zwykle pracujęJak by co to odpowiem na pytania. To byłem Ja.minetoo ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
booohal Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 Szkoda, że koło bida :/ Po Galancie tylko Accord VII, czarny, koniecznie przedlift, 2,4L :) Robota GIT, długo się użerałeś? Jakimi padami, pastami smyrałeś? Tylko DA czy wstępnie rotacją też? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted November 15, 2013 Author Report Share Posted November 15, 2013 Krzysiu koło ORI zostało refurbished do ORI i czeka na wiosnę.Pady Urban maszyna rotacja i czasem DA ;) Zeszło tydzień ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzaKal Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 Piotrek czasem tak myślę ... jak można robić tydzień czasu korektę lakieru, ja wiem że robisz bardzo dokładnie ... hmm chyba że robisz po parę godz. dziennie . Wiesz że ostatnim czasie również robiłem takie cóś, mi zeszło na korektę w dwie osoby dwa całe dni. PS może jutro do Ciebie zadzwonię bo mam pewien pomysł ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
100P Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 ładna robota :) ps. co Ci się stało z palcami na zdjęciach gdzie trzymasz aplikator? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sivy Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 nic mu sie nie stało ;) tez rozkminiałem ale to tak światło pada :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted November 16, 2013 Author Report Share Posted November 16, 2013 Nie siedziałem od rana do nocy dzień w dzień.Nie ścigam się z samym sobą z tąd te kosmiczne czasy ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtassss Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 I kolejne auto odzyskało wygląd :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 Inos pieknos robotos :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 W czym było ubrudzone prawe tylne koło i nadkole? Co leży jako LSP? Jeśli chodzi o korektę to ja też się tyle brandzluje.. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted November 16, 2013 Author Report Share Posted November 16, 2013 Dżeju ulżyło mi ;) A to o co pytasz to szlifowina z lakierni.Dostałem auto w ostatniej chwili w jakiej mogłem zacząć prace. LSP to #845 które wygląda tak: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts