JJ. Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 Witajcie, Zadzwonił do mnie klient z potrzebą wyprania tapicerki w tym małym, włoskim autku. Poprzedni 'fachowcy' spisali się na tyle dobrze, że gdy przy odbiorze auta gość na myjni powiedział "mam nadzieję, że pan wróci", właściciel auta niemalże zagotował się ze złości ;) Auto z pozoru czyste, podczas pracy oddało trochę brudu. Standardowo u mnie, wymyłem profile, wymontowałem fotele, całość (łącznie z wnęką koła zapasowego) dokładnie odkurzyłem, fotele i podłoga wyprane ekstrakcyjnie, podsufitka wybonnetowana, plastiki pokryte odżywką z efektem matowym, trochę pyłków przy zdjęciach końcowych.. :D Zapraszam do oglądania i komentowania :u Auto miało w profilach sporo smoły i opiłków, wszystko zeszło.. Przed smalcowaniem: Gotowe: Krytyka jak zwykle mile widziana :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeepGloss Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 Bardzo fajnie wyszło to wnętrze... Mogłeś zasugerować właścicielowi, żeby sobie kupił jakieś ładne dedykowane do tego modelu dywaniki, które ładnie leżą ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 No! :ymcowboy: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted November 16, 2013 Author Report Share Posted November 16, 2013 Źle? :) Dywaniki faktycznie przydałyby się inne, te - Polgum, są kiepskiej jakości - Mazdę CX-7 z identycznymi czyściłem, guma porażka.. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 Dobrze :o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts