bikerboyz Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Witam, Nazywam się Tomasz, mam 17 lat. Uczęszczam do Technikum Samochodowego. Prawko będę miał ( jak zdam :D ) za rok gdyż robię w szkole. Ojciec przekazał mi samochód. Stara poczciwa Betrójka :D. WIĘC: Model : Passat B3 Rocznik: 88r. Silnik : 1.8RP Wyposażenie: Bida CL ale Ojciec dał kilka usprawnień ( audio itp.) Dodam jeszcze że samochód stał nieużywany około 5 lat. Kupiliśmy drugiego passata, trochę nowszego bo B4 z 93r. Ten odszedł w zapomnienie aż w końcu mnie to zdenerwowało i postanowiłem to zakończyć ( były momenty kiedy Ojciec chciał go oddać na złom. ) Aktualnie pasek czeka na moje prawko i stoi u babci ( wcześniej stał pod blokiem więc nie mogłem go nawet umyć itp. ) U babci zabezpieczyłem mu trochę dziury w podłodze ( w przyszłości się to połata). I zacząłem dbać o lakier , o dziwo lakier jest na prawdę ładny. Posiada trochę hologramów ale gdy go tylko umyłem od razu nabrał połysku. Czytam to forum i mam nowe hobby : Autodetalling . Hobby drogie ale piękne ;). Kilka fotek mojego ulepa: Nie robiłem zdjęć żeby pokazać stan lakieru. Muszę Wujka fotografa pogonić, ale to chyba na wiosnę. Mam chęć jakimś woskiem go zabezpieczyć na zimę. Posiadam tylko W5 z lidla ( na kabinie przysznicowej leży ładnie i działa :) ) na pasku też raz leżał i trzymał się o dziwo. Jestem z Lublina, Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jama Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 lubelskie wita! dawno nie widziałem takiego ładnego b3: wiadomo: wymaga trochę pracy, ale baza jest lux :D na długosza chodzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikerboyz Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Tak na długosza :) Ty też? Co do wyglądu paska to chyba bród go zakonserwował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Coraz więcej młodzieży łapie bakcyla detailingu, to miłe :u Witamy na forum Tomku i życzymy przyjemnego pobytu, mam nadzieję, że Passat nabierze upragnionego blasku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Dobry egzemplarz, zadbaj o niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikerboyz Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Błyszczy i tak w miarę ładnie jak na swoje lata :) mam w planach przetestować na nim serię gold od k2. Tylko nie mogę jakichś sensownych opinii znalezc na temat VENOXa. Dzięki za miłe słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jama Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Tak na długosza :) Ty też? Niestety nie Możemy na wiosnę się ustawić na jakiegoś mini-spota czy wspólne "smalcowanie" :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikerboyz Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Chętnie :D Widzę że obaj mamy klasyki :) Ty oczywiście większy. Muszę też skompletować jakieś kosmetyki. Oj dużo przede mną :) Jest tu ktoś jeszcze z Lublina? Są organizowane spoty? Na innych forach trochę kiepsko z tym tematem w naszym regionie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler07 Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 No to witam ,rówieśnika :D Podkarpacie sie kłania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikerboyz Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Witam witam. Kolega ma trochę większe doświadczenie ode mnie chyba. Czytałem nieco o twoich polerkach. Ja do tej pory tylko tempo :) Czyli jestem w kropce poza tym że wiem że ona więcej szkodzi. Ale mam lakier niczym z czołgu więc dużych szkód nie ma. Polerki raczej nie kupię dopóki nie znajdę pracy i skończe szkoły więc na razie półśrodki i robótki ręczne; ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler07 Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Jaka szkoła ? Liceum czy Technikum ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikerboyz Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Cie pisałem że technikum :) jedyna słuszna szkoła dzisiaj wg. mnie ( chyba że ktoś bardzo bardzo ambitny i na konkretne studia chce iść ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler07 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Roztargniony jestem ostatnio , sory 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi