Jump to content

Witam :)

bikerboyz

Recommended Posts

Witam, Nazywam się Tomasz, mam 17 lat. Uczęszczam do Technikum Samochodowego. Prawko będę miał ( jak zdam :D ) za rok gdyż robię w szkole. Ojciec przekazał mi samochód. Stara poczciwa Betrójka :D. WIĘC:

Model : Passat B3

Rocznik: 88r.

Silnik : 1.8RP

Wyposażenie: Bida CL ale Ojciec dał kilka usprawnień ( audio itp.)

Dodam jeszcze że samochód stał nieużywany około 5 lat. Kupiliśmy drugiego passata, trochę nowszego bo B4 z 93r. Ten odszedł w zapomnienie aż w końcu mnie to zdenerwowało i postanowiłem to zakończyć ( były momenty kiedy Ojciec chciał go oddać na złom. ) Aktualnie pasek czeka na moje prawko i stoi u babci ( wcześniej stał pod blokiem więc nie mogłem go nawet umyć itp. ) U babci zabezpieczyłem mu trochę dziury w podłodze ( w przyszłości się to połata). I zacząłem dbać o lakier , o dziwo lakier jest na prawdę ładny. Posiada trochę hologramów ale gdy go tylko umyłem od razu nabrał połysku. Czytam to forum i mam nowe hobby : Autodetalling . Hobby drogie ale piękne ;).

Kilka fotek mojego ulepa:

yd6b.jpg

69ua.jpg

Nie robiłem zdjęć żeby pokazać stan lakieru. Muszę Wujka fotografa pogonić, ale to chyba na wiosnę. Mam chęć jakimś woskiem go zabezpieczyć na zimę. Posiadam tylko W5 z lidla ( na kabinie przysznicowej leży ładnie i działa :) ) na pasku też raz leżał i trzymał się o dziwo.

Jestem z Lublina, Pozdrawiam :)

jv9w.jpg

Witam witam. Kolega ma trochę większe doświadczenie ode mnie chyba. Czytałem nieco o twoich polerkach. Ja do tej pory tylko tempo :) Czyli jestem w kropce poza tym że wiem że ona więcej szkodzi. Ale mam lakier niczym z czołgu więc dużych szkód nie ma. Polerki raczej nie kupię dopóki nie znajdę pracy i skończe szkoły więc na razie półśrodki i robótki ręczne; ).