jama Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Na razie mam tylko jedną fotkę. Jak znajdę chwilę i poukładam wszystko to pochwalę się tym co już uzbierałem jedno foto na zachętę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 :-bd Myślę,że szczególnie z Titanium będziesz zadowolony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Potwierdzam :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jama Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 oczywiście że jestem zadowolony po pierwsze z samego procesu aplikacji ( zapach, nakładanie i docieranie/polerowanie) z trwałości też jestem zadowolony ( jak na razie) niestety nie pamiętam kiedy co aplikowałem i ciężko mi coś mówić o trwałości wyrażonej w liczbie dni, przebiegu i ilości myć. Od przyszłego sezonu, zakładam zeszycik i będę zapisywać co kiedy gdzie i przy jakim stanie licznika położyłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jama Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Wszystkiego oczywiście nie ma na zdjęciach, ale to co ciekawsze jest. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi