jama Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 Na razie mam tylko jedną fotkę. Jak znajdę chwilę i poukładam wszystko to pochwalę się tym co już uzbierałem jedno foto na zachętę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubik Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 :-bd Myślę,że szczególnie z Titanium będziesz zadowolony :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 Potwierdzam :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jama Posted November 26, 2013 Author Report Share Posted November 26, 2013 oczywiście że jestem zadowolony po pierwsze z samego procesu aplikacji ( zapach, nakładanie i docieranie/polerowanie) z trwałości też jestem zadowolony ( jak na razie) niestety nie pamiętam kiedy co aplikowałem i ciężko mi coś mówić o trwałości wyrażonej w liczbie dni, przebiegu i ilości myć. Od przyszłego sezonu, zakładam zeszycik i będę zapisywać co kiedy gdzie i przy jakim stanie licznika położyłem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jama Posted November 27, 2013 Author Report Share Posted November 27, 2013 Wszystkiego oczywiście nie ma na zdjęciach, ale to co ciekawsze jest. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts