minetoo Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 Jak nie przepadam za tak dużymi autami to ten sprawił mi sporo przyjemności.Może dla tego że był mocno wymatowiony a może dla tego że jest takim a nie innym egzemplarzem.Troszkę o aucie:-numer produkcyjny 36. -motor 4.8 L V8 Kompressor 560KM :@) -jakiś bajecznie brzmiący wydech który dane mi było słyszeć tylko na wolnych obrotach (znacie moje podejście do aut klientów)-customowa aranżacja wnętrza. Let's get ready to rumble!!!! Oględziny. Na dwóch ostatnich zdjęciach poranne słoneczko pokazuje preludium tego co się kryje pod warstwą zanieczyszczeń.Generalnie zadanie moje to korekta oraz skóry ale postanowiłem odświeżyć wnętrze. Ale o tym później. Szeroko pojęte mycie. Piana, PrickBort, w dużej ilości i wszelkie akcesoria by odzyskać czystość i oczyścić wnęki (sic!). Wnętrze. Tak jak pisałem, zadaniem były skóry ale nie mógłbym tak ot po prostu pozostawić reszty nic z tym nie robiąc. Wszystko wymyte GulJavel i wykończone Lahega 79.Skóry to pełen system Colourolck. Korekta. Świetnie się spisały nowe futra o idealnie prostym włosiu których nie ma na zdjęciach.Może kiedyś je opiszę.Ale pewnie nigdy :P LSP. Wosk z gamy zimowej już leży i czekam na pogodę żeby się wytoczyć. Dzień wydania. Gdy wyszło słonko autko nabrało potencjału niestety byłu już w miejscy wydania bez możliwości zdjęć :( W pochmurny dzień jak poniżej.... Dla ideału polakierowałbym jeszcze wypiaskowane elementy ale nie powiedziano jeszcze ostatniego słowa.DetailingserviceCarCare zrobi swoje ;) No cóż, pogoda jest jaka jest, na fotografii się nie znam, PhotoShop'a nie mam i sprzętu profi również.Mimo to mam nadzieję że dostrzeżecie jakieś różnice ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzaKal Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 Ładnie i tyle ;) powiedz mi coś na temat Lahega Quick Finish 79 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted December 16, 2013 Author Report Share Posted December 16, 2013 Ładnie i tyle ;) powiedz mi coś na temat Lahega Quick Finish 79 Produkt wypełniający brakującą lukę w Interior Service. Typowy satynowy QD którego zapach szybko znika i tak ma być :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireman_marcin Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 Fajnie wyszło :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soll Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 Fajne auto, niby taka X5 jakich dużo, ale..... nie do końca, świetnie prezentuje się jako czorny diabeł. Świetnie wygląda po Twoim dobrym dotyku ;)) Czym robiłeś korektę? plan maxi czy medium? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiler07 Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 :ymapplause: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sivy Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 jakies nowe otoczeni widze :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted December 16, 2013 Author Report Share Posted December 16, 2013 Czym robiłeś korektę? plan maxi czy medium? Ile tylko się dało ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior74 Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 No widać,że są czarne i czarne (loga firm :-$ ) :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts