JJ. Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Lakier bardzo interesujący i pod światłem cieszy oko :uSama praca przyjemna, końcowy rezultat zasługuje na oklaski, podoba mi się. Czy drzwi kierowcy są już poobijane na rantach? Miałem Skodę Pickup przez miesiąc i nie mogłem na nią patrzeć, jak auto stoi za długo to też nie dobrze ;) A jeśli chodzi o wnętrze i tą biedę to dodam od siebie, że to chyba jeden z najbrzydszych starych Mustangów (chodzi o bryłę).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivy Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Czy drzwi kierowcy są już poobijane na rantach? jop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtassss Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Widziałem wczoraj na żywo w słońcu to auto na targach ślubnych i przyznam, że zdjęcia nie oddają efektu Ziarno po prostu =p~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivy Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Jest mega ziarno co ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtassss Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Piękne to ziarno. Generalnie żal mi trochę było bo (nie wiem czy to właściciel) gość lat 25-30 opierał się dżinsami o auto co chwile. A wiadomo co dżinsy mają przy kieszeniach z tyłu. Ale o właścicielu już wieść niosła, że ma 13 podobnych :D Tak czy inaczej świetnie zobaczyć auto na żywo. Kolor nietuzinkowy i po dopieszczeniu wygląda nieziemsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivy Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 własciciel ma tak koło 40 lat Także podejrzewam, ze pracownik jego taki sprytny był :/ fuck!a propo 13tuto dzwonił do mnie wczoraj ze przyjechał Sl450 :) Musze do niego jechac i zadecydowac co robimy z nim dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtassss Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Sl450 :) =p~ ale kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi