mecholl Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Cześć. Mam dostęp do pożyczonej polerki i tak mnie zastanawia jedna rzecz. Jedna z tarcz < czy jak to się zwie >na samym środku ma takie dziwne wybrzuszenie < twarde >. I tak mnie zastanawia czy jak będę musiał trochę docisnąć polerkę to czy wybrzuszenie nie narobi więcej złego niż dobrego. Czy ta tarcza to nie jest przypadkiem samoróbka ? Załączam fotki. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Cześć. Mam dostęp do pożyczonej polerki i tak mnie zastanawia jedna rzecz. Jedna z tarcz < czy jak to się zwie >na samym środku ma takie dziwne wybrzuszenie < twarde >. I tak mnie zastanawia czy jak będę musiał trochę docisnąć polerkę to czy wybrzuszenie nie narobi więcej złego niż dobrego. Czy ta tarcza to nie jest przypadkiem samoróbka ? Załączam fotki. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Na to przyklejsza pady wiec lakieru nie mozesz uszkodzic bo i jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecholl Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 No niby nie powinienem uszkodzić ale z drugiej strony przy nacisku największą styczność będzie miał ten fragment z wybrzuszeniem a chyba raczej nacisk powinien rozłożyć się równomiernie na cały pad. Jak coś to mnie poprawcie. Czy to jest samoróbka czy wszystkie tak mają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecholl Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Może się zmyślam ale nawet ta tarcza ma jakiś dziwny rozmiar bo 105mm. Spotkałem różne rozmiary ale nie taki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Ta tarcza jest jakaś dziwna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Może to homemade ... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Samoróbka, wystarczy popatrzeć na przyklejane paski rzepu i wkręcaną śrubę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecholl Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Samoróbka, wystarczy popatrzeć na przyklejane paski rzepu i wkręcaną śrubę :P też tak myślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi