mecholl Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 Cześć. Mam dostęp do pożyczonej polerki i tak mnie zastanawia jedna rzecz. Jedna z tarcz < czy jak to się zwie >na samym środku ma takie dziwne wybrzuszenie < twarde >. I tak mnie zastanawia czy jak będę musiał trochę docisnąć polerkę to czy wybrzuszenie nie narobi więcej złego niż dobrego. Czy ta tarcza to nie jest przypadkiem samoróbka ? Załączam fotki. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 Cześć. Mam dostęp do pożyczonej polerki i tak mnie zastanawia jedna rzecz. Jedna z tarcz < czy jak to się zwie >na samym środku ma takie dziwne wybrzuszenie < twarde >. I tak mnie zastanawia czy jak będę musiał trochę docisnąć polerkę to czy wybrzuszenie nie narobi więcej złego niż dobrego. Czy ta tarcza to nie jest przypadkiem samoróbka ? Załączam fotki. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Na to przyklejsza pady wiec lakieru nie mozesz uszkodzic bo i jak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mecholl Posted August 9, 2010 Author Report Share Posted August 9, 2010 No niby nie powinienem uszkodzić ale z drugiej strony przy nacisku największą styczność będzie miał ten fragment z wybrzuszeniem a chyba raczej nacisk powinien rozłożyć się równomiernie na cały pad. Jak coś to mnie poprawcie. Czy to jest samoróbka czy wszystkie tak mają ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mecholl Posted August 9, 2010 Author Report Share Posted August 9, 2010 Może się zmyślam ale nawet ta tarcza ma jakiś dziwny rozmiar bo 105mm. Spotkałem różne rozmiary ale nie taki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deco Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Ta tarcza jest jakaś dziwna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
19Urban94 Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Może to homemade ... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Samoróbka, wystarczy popatrzeć na przyklejane paski rzepu i wkręcaną śrubę :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mecholl Posted August 10, 2010 Author Report Share Posted August 10, 2010 Samoróbka, wystarczy popatrzeć na przyklejane paski rzepu i wkręcaną śrubę :P też tak myślałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts