minetoo Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 Hello Panowie i Panie. Jak wiemy mycie szyb nie należy do czynności ulubionych. Istotna jest technika oraz środki jakich używamy. Mam szeroko przetestowany produkt który ułatwi czyszczenie szyb. Zanim jednak oficjalnie trafi do Polski, chciałbym aby kilka osób go przetestowało i wyraziło Swoją opinię. Produkt ma postać piany zawartej w pojemniku ciśnieniowym o gramaturze prawie 500g. Zawiera amoniak co powoduje szybkie odparowanie eliminując mozolne polerowanie. Nie zawiera alkoholu. Jest bezpieczny dla kokpitu. Nie cieknie. Od początku do końca stworzony w Kanadzie. Resztę opiszecie sami. Mam do rozdania pięć pełnych opakowań. Chętnych proszę o wpisanie się na listę. Dopisujemy się do końca poniedziałku czyli 10tego marca br. do godziny 18tej. Wybiorę pięć osób ;) Start! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzaKal Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 Piotrze jak coś to bym chętnie przetestował, ale chciał bym najpierw poznać cenę, czy w ogóle jak się sprawdzi czy opłaca się tym myć ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted March 7, 2014 Author Report Share Posted March 7, 2014 Opłaca się :ymcowboy: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzaKal Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 To jak by dało radę to bym się pisał ;) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 Jędrzej! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damianese Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 Damian ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soll Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 Nie sądziłem że to ja będę ten "porządny" 8-} 1. Szakal 2. JJ 3. Damięcki 4. Soll Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior74 Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 Ja też Pykne jakby coć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtassss Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 1. Szakal 2. JJ 3. Damięcki 4. Soll 5. junior74 6. wojtassss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubik Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 1. Szakal 2. JJ 3. Damięcki 4. Soll 5. junior74 6. wojtassss 7.kubik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brzozek Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 jeżeli amatorska opinia tyż się liczy to również się zgłoszę ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_wolf Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 1. Szakal 2. JJ 3. Damięcki 4. Soll 5. junior74 6. wojtassss 7.kubik 8. brzozek 9. dark_wolf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimmu Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 Jak duże są opakowania? Może kilka osób da radę skorzystać z jednego opakowania? Chętne wypróbowałbym na 2-3 samochodach i przekazał dalej. 1. Szakal2. JJ3. Damięcki4. Soll5. junior746. wojtassss7.kubik 8. brzozek9. dark_wolf 10. Dimmu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted March 8, 2014 Author Report Share Posted March 8, 2014 Opakowanie ma blisko 500 gram nie ml. Na chwilę obecną logistycznie więcej nie ogarnę a przekazywanie wydłuży wszystko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bonzo Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 Też chętnie bym potestował 1. Szakal2. JJ3. Damięcki4. Soll5. junior746. wojtassss7.kubik 8. brzozek9. dark_wolf 10. Dimmu 11. bonzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted March 10, 2014 Author Report Share Posted March 10, 2014 Ok. Pianki lecą do: Szakal JJ Soll Kubik Damian Junior, drogi sąsiedzie dla Ciebie mam tak czy siak w prezencie ;) Dane do wysyłki proszę prześlijcie na mail bo podobno jest problem z pm do mnie. Jeśli Pianka się u Was przyjmie, wszyscy którzy się tu zgłosili a się nie załapali, otrzymają możliwość zakupu "po kosztach" tak więc stay tuned ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 kubikowi i Jędrzejowi w jednej paczce proszz.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted March 10, 2014 Author Report Share Posted March 10, 2014 Dobrze dziewczynki ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubik Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 Dziękuje za zaufanie i wybór =p~ kubikowi i Jędrzejowi w jednej paczce proszz.. Potwierdzam,że nie jest to próba wyłudzenia 2giej puszki 8-} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzaKal Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 kubik heheh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzaKal Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 Piotrek, dzięki, masz jeszcze adres do mnie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted March 10, 2014 Author Report Share Posted March 10, 2014 Raczej nie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior74 Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 Ja już przetestowałem na jakiś 30 szybach od normalnie zakurzonych do prawie nie przepuszczających światła Na tych pierwszych produkt działa wyśmienicie a na tych drugich też wyśmienicie Używałem z papierem Tork Po prostu dobry jak skurxxxxn i ori. CANADA Polecam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted March 19, 2014 Author Report Share Posted March 19, 2014 Dzięki za opinie. Paczki dla reszty wyjdą niestety w poniedziałek. Wybaczcie zwłokę ale nie potrafię się rozdwoić ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek.h2o Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 Ja już przetestowałem na jakiś 30 szybach od normalnie zakurzonych do prawie nie przepuszczających światła A możesz coś powiedzieć o wydajności? ciekaw jestem bo nigdy w takiej postaci płynu do szyb nie stosowałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts