minetoo Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Hello Panowie i Panie. Jak wiemy mycie szyb nie należy do czynności ulubionych. Istotna jest technika oraz środki jakich używamy. Mam szeroko przetestowany produkt który ułatwi czyszczenie szyb. Zanim jednak oficjalnie trafi do Polski, chciałbym aby kilka osób go przetestowało i wyraziło Swoją opinię. Produkt ma postać piany zawartej w pojemniku ciśnieniowym o gramaturze prawie 500g. Zawiera amoniak co powoduje szybkie odparowanie eliminując mozolne polerowanie. Nie zawiera alkoholu. Jest bezpieczny dla kokpitu. Nie cieknie. Od początku do końca stworzony w Kanadzie. Resztę opiszecie sami. Mam do rozdania pięć pełnych opakowań. Chętnych proszę o wpisanie się na listę. Dopisujemy się do końca poniedziałku czyli 10tego marca br. do godziny 18tej. Wybiorę pięć osób ;) Start! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Piotrze jak coś to bym chętnie przetestował, ale chciał bym najpierw poznać cenę, czy w ogóle jak się sprawdzi czy opłaca się tym myć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Opłaca się :ymcowboy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 To jak by dało radę to bym się pisał ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Jędrzej! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Damian ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Nie sądziłem że to ja będę ten "porządny" 8-} 1. Szakal 2. JJ 3. Damięcki 4. Soll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Ja też Pykne jakby coć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtassss Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 1. Szakal 2. JJ 3. Damięcki 4. Soll 5. junior74 6. wojtassss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 1. Szakal 2. JJ 3. Damięcki 4. Soll 5. junior74 6. wojtassss 7.kubik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 jeżeli amatorska opinia tyż się liczy to również się zgłoszę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 1. Szakal 2. JJ 3. Damięcki 4. Soll 5. junior74 6. wojtassss 7.kubik 8. brzozek 9. dark_wolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimmu Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Jak duże są opakowania? Może kilka osób da radę skorzystać z jednego opakowania? Chętne wypróbowałbym na 2-3 samochodach i przekazał dalej. 1. Szakal2. JJ3. Damięcki4. Soll5. junior746. wojtassss7.kubik 8. brzozek9. dark_wolf 10. Dimmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Opakowanie ma blisko 500 gram nie ml. Na chwilę obecną logistycznie więcej nie ogarnę a przekazywanie wydłuży wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonzo Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Też chętnie bym potestował 1. Szakal2. JJ3. Damięcki4. Soll5. junior746. wojtassss7.kubik 8. brzozek9. dark_wolf 10. Dimmu 11. bonzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Ok. Pianki lecą do: Szakal JJ Soll Kubik Damian Junior, drogi sąsiedzie dla Ciebie mam tak czy siak w prezencie ;) Dane do wysyłki proszę prześlijcie na mail bo podobno jest problem z pm do mnie. Jeśli Pianka się u Was przyjmie, wszyscy którzy się tu zgłosili a się nie załapali, otrzymają możliwość zakupu "po kosztach" tak więc stay tuned ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 kubikowi i Jędrzejowi w jednej paczce proszz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Dobrze dziewczynki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Dziękuje za zaufanie i wybór =p~ kubikowi i Jędrzejowi w jednej paczce proszz.. Potwierdzam,że nie jest to próba wyłudzenia 2giej puszki 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 kubik heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Piotrek, dzięki, masz jeszcze adres do mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Raczej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Ja już przetestowałem na jakiś 30 szybach od normalnie zakurzonych do prawie nie przepuszczających światła Na tych pierwszych produkt działa wyśmienicie a na tych drugich też wyśmienicie Używałem z papierem Tork Po prostu dobry jak skurxxxxn i ori. CANADA Polecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Dzięki za opinie. Paczki dla reszty wyjdą niestety w poniedziałek. Wybaczcie zwłokę ale nie potrafię się rozdwoić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek.h2o Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Ja już przetestowałem na jakiś 30 szybach od normalnie zakurzonych do prawie nie przepuszczających światła A możesz coś powiedzieć o wydajności? ciekaw jestem bo nigdy w takiej postaci płynu do szyb nie stosowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi