junior74 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Bardzo wydajna dwa małe pierdnięcia na jedną szybę boczną i po cztery na czołową i tylną Wiadomo jak bardzo brudna to trzeba poporawić Produkt nie ma drażniącego zapachu i przyjjemnie się go wypracowywuje na szybie Czuć pod papierem lekki poślizg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Jeśli Pianka się u Was przyjmie, wszyscy którzy się tu zgłosili a się nie załapali, otrzymają możliwość zakupu "po kosztach" tak więc stay tuned ;) Trochę przespałem temat, ale jeżeli była by taka możliwość , to też bym sie dopisał do listy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Wszyscy dostali pianki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Tak, ja dostałem, miałem do Ciebie dzisiaj dzwonić, ale jakoś nie było czasu, może jutro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Moja leży u JJ,miałem odebrać,ale się kontuzjowałem i z domu się nie ruszam,także w przyszłym tygodniu odbieram i ogarnę test :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Przeliczyłem na oko ponad 300 szyb i jeszcze jest @-) Produkt na prawdę godny polecenia, a wierzcie mi jeśli chodzi o szyby to jestem bardzo wybredny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Bardzo wydajna dwa małe pierdnięcia na jedną szybę boczną i po cztery na czołową i tylną Wiadomo jak bardzo brudna to trzeba poporawić Produkt nie ma drażniącego zapachu i przyjjemnie się go wypracowywuje na szybie Czuć pod papierem lekki poślizg Przeliczyłem na oko ponad 300 szyb i jeszcze jest @-) Produkt na prawdę godny polecenia, a wierzcie mi jeśli chodzi o szyby to jestem bardzo wybredny Dokładnie, nic dodać nic ująć, świetny produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Piotrek podał byś w końcu cenę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 max 25 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Czyli cena jeszcze dokładnie nie znana ? czy uzależnione jest to od ilości zamówienia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Cenę negocjuję i wiem że nie będzie wyższa od 25zł za sztukę bez względu na ilość zamówienia. Dobra kwota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 To dopiero powiem gdy wykorzystam całą puszkę, jedynie denerwuje mnie ten rozprysk, np. na deskę, plastiki drzwi, ale myje chyba fajnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 To psikaj na fibrę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 że też qrde na to nie wpadłem ... 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Ale jedyna pianka,która nie robi plam na plastikach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cena dobra bo pianka bardzo wydajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Dokładnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Firma znana, kiedyś miałem z nią styczność (nie pamiętam tylko w jakich okolicznościach). Sam produkt również ciekawy, wydajnościowo myślę, że będzie dobrze, puszka jest ciężka i na auto schodzi mało (kilka psiknięć). Sama praca przyjemna, tak jak mówi Piotrek - pryskam na fibrę gdyż jednorazowy oprysk na szybę mocno mnie zniechęcił. Szybko paruje, czuć alkohol, pracowałem raz tylko z fibrą (polerowanie) i trochę przypyliła, teraz poleruje papierem. Do aplikacji lepiej dać więcej, i tak wyparuje/wypracuje się a łatwiej domywa powierzchnię. Ewentualne smugi łatwo i szybko schodzą. Ogólnie rzecz biorąc jestem b. zadowolony po przesiadce z gównianego płynu którego musiałem wylać na szybę sporo a i tak nie mył jak chciałem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 To nie jest alko. To amoniak ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Eta wsio jedno. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Amoniak robi lepszą robotę ale of koz wszystko w Waszych rękach ;) Słuchajcie, podoba się? Ma szanse? Pchać dalej, chcecie to w sklepach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Pchaj Piotrek, pchaj, zapach amoniaku wyczuwalny, nawet wspominałem Maćkowi moją starą przygodę z amoniakiem. Potrzeba takich środków, zapodaj jeszcze inne ciekawostki 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 O j mam troszkę nieznanych środków. Np coś na muszki co miażdży! Ale EOT ;) AAA PS mam irona :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Tak zupełnie EOT-ując po bandzie, na srali muszki by się przydało coś zacnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Dobra założę nowy temat z muszkami,Skuteczniejsze od APC ;) EOT ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Ja ze swojej strony mogę powiedzieć, że miałem do czynienia z różnymi piankami do monitorów, antystatycznych, antyfogach- wszystkie one mogły być używane do szyb. Dlatego też nie stosuję ich na microfibrę tylko psikam na elementy- aby dać im działać. Na kokpit jak spadnie to nie widać szkód to pierwszy plus, trzeba po prostu w środku szyby myć przed dressingiem. Stosowałem z papierem, już na pierwszym aucie wypracowałem sobie taktykę działania z rzeczową pianką. Nie jest źle, nawet powiem, że jest dobrze. Inne produkty tego producenta nie przypadły mi do gustu( pianka do opon- typowy silikon bez dobrego wykończenia). Piankę na razie dobrze wspominam, spróbuję wytestować na szybach antystatyczność, czyli jak szybko w stosunku do mycia innymi środkami osiada kurz. do usłyszenia, Pozdro 69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi