junior74 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Jeszcze jeden test,który przypadkowo mi sie przytrafił wczoraj mianowicie: psiknąłem sobie przypadkowo do oka =)) ale na szczęscie produkt jest chyba bezpieczny bo nie musiałem jechać na SOR a dzisiaj widzę znakomicie oczywiście jak na 40 latka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Jeszcze jeden test,który przypadkowo mi sie przytrafił wczoraj mianowicie: psiknąłem sobie przypadkowo do oka =)) ale na szczęscie produkt jest chyba bezpieczny bo nie musiałem jechać na SOR a dzisiaj widzę znakomicie oczywiście jak na 40 latka "Cut" już z kieliszkami zamiast okularów nie musisz latać, jak Stępień :ymparty: :ymparty: :ymparty: gdzieś ty tam patrzył w strumień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 =)) :-B patrzyłem na szybę przednią leżąc w środku auta ale przyszedł gość coś sie pytał puszka mi się obróciła w ręce no i przy następnym psiknięciu zamiast w szybę to w pysk se psikłem Ale to normalne u mnie ktoś gada zawsze i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Też już jestem po pierwszym razie 8-} Ogólnie rzecz biorąc od jakiegoś czasu używałem zestawu Rozrobiony Megs GCC+fibry waflowe,set dobry,ale czasem poleci się zbyt bogato i mycie przedniej szyby od środka potrafi zrobić się upierdliwe... Używałem kiedyś pianki,ale to była jakieś moje auto lub coś takiego i tam nie pasowało mi,że pianka jest jakby zbyt mokra,ta jest w sam raz na tyle mokra,żeby fibra się ślizgała i na tyle sucha,żeby nie być upierdliwą :-bd Domywanie wiadomo spoko,jestem na tak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitek Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Akurat szukam dobrego środku do szyb. Gdzie i od kiedy będzie można kupić tą piąnkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Można kupić cały czas, konspiracja chyba niepotrzebna :) http://allegro.pl/listing/listing.php?string=kleen-flo&search_scope=category-18920 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Stacjonarnie można ją nabyć u mnie a może MX zechce ją na sklep. Dżej szybszy ;) Pianki poszły już w świat a jakże ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Co mi się podoba w tej piance,to pełna nonszalancja przy myciu,a szyba i tak czysta :) szyby w środku nie czyszczę już niczym innym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 :) Jak coś to kupujcie na Allegro bo obecne ceny już się niebawem skończą. Ale nadal będzie taniość ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEIL1 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 koniecznie odłóż mi jedną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Luzik ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi