Funky King Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 Witajcie :-h Mam na imię Michał, detailingiem zajmuje się 4-ty rok. Początkowo było to tylko hobby, ale w miarę wgryzania się w tematy stało się to moim codziennym zajęciem. Mam nadzieję, że będę mógł pomóc i doradzić w różnych kwestiach, ale sam też chętnie skorzystam z Waszych rad. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior74 Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 :-h Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiler07 Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 Witamy bardzo serdecznie :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 Cześć Michał, witamy w zwariowanej rodzince :ymhug: Chwal się swoimi pracami, zawsze miło popatrzeć co ludzie wyczyniają :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakazaj Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 Witam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Funky King Posted March 14, 2014 Author Report Share Posted March 14, 2014 Dzięki wielkie za przywitanie. Ogólnie najszybciej moimi pracami mogę się pochwalić na fejsie. www.funkyking.eu - przekrój z kilku lat. Postaram się coś fajnego ogarnąć na potrzeby forumowe. W tym roku sezon chyba się jakoś wcześnie zaczął, albo wszyscy zwariowali na punkcie swoich aut, bo ogarnąć się nie idzie. Teraz też zaczynam się bawić w drobne i mocniejsze odbudowy bmw m.in e31, e30, e36, e28 zarówno swoje jak i znajomych głównie z klubów. Np. teraz z kolegą robimy taki projekt. http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=139040 Teraz złożenie wszystkiego do kupy i padła decyzja o lakierowaniu całości, także jeszcze trochę projekt potrwa. Pozdrawiam wszystkich ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted March 14, 2014 Report Share Posted March 14, 2014 Witamy na forum ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts