Sucre Posted May 29, 2014 Report Share Posted May 29, 2014 Witam, dawno nie gościłem w dziale PSB więc czas to nadrobić. W ostatnim upalnym tyg. znajomy poprosił mnie żebym zajął się jego B4 cabrio. Ochoczo zgodziłem się bo darzę sympatią i bardzo podoba mi się ten model. Po odebraniu auta odniosłem złudne wrażenie że będzie bułka z masłem, niestety tak nie było co zobaczymy później na zdjęciach. Do korekty użyłem megsowej 101 na żóltym padzie hex z flexi, następnie antihologram na żółtym 3m i jako finisz również antihologram na niebieskiej 3m. Później eraser i jako wisienka na torcie AF Rejevunate i AF Spirit. Myślałem nad HDC i Glasurem ale wiedziałem że nie będzie się miał kiedy wypocić. W takim stanie był lakier, tutaj akurat maska, świeżo malowana więc nie jest źle Błotnik też chyba świeżo malowany A tutaj już mamy inwencję twórczą jakiegoś polermistrza Nie ma to jak porządne malowanko Reszta lakieru nie wyglądała na pierwszy rzut oka najgorzej Koniec narzekania, bierzemy się za cięcie....tutaj było jeszcze gorzej. Typowy sticky paint. Pasta się rollowała ale najgorsze były zasychające placki pasty. Raz że nie chciały spolerować się mikrofibrą, a dwa że jak już zeszły to zostawiały mikroryski. Zdjęcia skończonego samochodu jeszcze w hali To co tygryski lubią najbardziej, zdjęcia w pełnym słońcu Koniec końców uważam że wyszło całkiem sympatycznie, na pewno nie wszystko zeszło ale cieszy oko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiler07 Posted May 29, 2014 Report Share Posted May 29, 2014 Lubie przeglądac relacje takich starszych aut :) One miały dusze .... Super robota ! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coobah81 Posted May 29, 2014 Report Share Posted May 29, 2014 ładne, nie zwieśniaczone auto... rarytasik! Audiczka nabrała smaku po wyjechaniu od Ciebie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
golden0282 Posted May 30, 2014 Report Share Posted May 30, 2014 Super praca , auto wygląda rewelacyjnie :-bd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brzozek Posted May 30, 2014 Report Share Posted May 30, 2014 Audica :ymdaydream: robota też konkretna :) Czy występują nakieś barwniki do dachów ? Fajnie by było jak by dach był nieco czarniejszy, ale latem nie będzie go widać ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted May 30, 2014 Report Share Posted May 30, 2014 Jednak nie ma to jak czarny :ymapplause: :-bd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy Posted May 30, 2014 Report Share Posted May 30, 2014 zawsze mi się podobały b4 w cabrio, robota :-bd właściciela tylko trzeba namówić żeby coś zrobił z tym dachem, bo teraz psuje cały wygląd ps. tu nie mamy działu PSB :ymalien: :o) :o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damianese Posted May 30, 2014 Report Share Posted May 30, 2014 - za dział psb ;p drugi za ujebane literki na lampach od pasty- robiłem takiego i wiem że to upierdliwe ale jak to psuje efekt :D uwielbiam te audice :ymcowboy: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior74 Posted May 31, 2014 Report Share Posted May 31, 2014 - za dział psb ;p drugi za ujebane literki na lampach od pasty- robiłem takiego i wiem że to upierdliwe ale jak to psuje efekt :D uwielbiam te audice :ymcowboy: zgadzam się z literkami psują cały efekt typowo lakiernicza robota(TYLKO LAMPY) Rury wydechowe wiocha ori są stalowe w czarnym macie Efekt końcowy super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator JJ. Posted June 1, 2014 Administrator Report Share Posted June 1, 2014 Oglądając miałem już w głowie komentarz, Damian jednak wyjął mi go z ust - podpisuje się pod tym. PSB nie mamy (chyba, że o czymś nie wiem), literki na lampach biją po oczach, poza tym Audica piękna - szkoda będzie ją myć.. :rolleyes: A na zaschnięte placki z pasty są sposoby :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damianese Posted June 1, 2014 Report Share Posted June 1, 2014 Damian jednak wyjął mi go z ust 8-} 8-} 8-} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 grubo :@) :@) =)) =)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sivy Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 uwielbiam te rejestracjeSzacunekLudziUlicy 8-} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borysiowy Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 Cieszy oczy :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts