fireman_marcin Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Trochę czasu się znalazło i w końcu się wziąłem za Pyzę, praca praktycznie wciąż trwa, bo ciągle jest coś co bym jeszcze zrobił ale czasu za mało, dlatego temat rozwojowy :) Dekontaminacja: - Prick 124 - Tenzi PRIX - żółta glinka valetpro Mycie: - SG Fruit SF - SG orange szampon - surfex hd 1:10 Lakier: - Menzerna FG500 - Scholl S17+, S40 - Megs UC - IPA - Futro flexi, pady abw/urban - PB Nattys Blue - DAS6 Koła: - Sonax PNS - Megs Endurance Plastiki i nadkola: - Nielsen SAS Szyby: - Nielsen Blue Window - AG CGP - RainX Pozostałe rysy po papierze 1500, po lakierniku (maska lakierowana)Przestroga pamiętać o folii pod antene cb, poprzedni właściciel nie pamiętał :(Może z czasem się za to wezmę na razie tyle, czarna matowa kropka nie wiem skąd ale była: Bonusik małe video Co do pytań, które się pewnie pojawią:- ten komin zwany końcówką wyleci, już mam w bagażniku zwykłą końcówkę,- zaciski niestety nie ja malowałem, z czasem się pewnie za nie zabiorę Dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 :ymapplause: a miałem podobnego puga kupić tylko sprzedający jakiś niezdecydowany był ;) Robota jak zwykle dobra :) zazdroszczę znalezienia czasu na prace przy 4 kołach :) Komin jak by był prosty lepiej by wyglądał ale tez obecny jakoś specjalnie nie rzuca się w oczy ;) a zaciski ktoś się przyłożył bo nic nie odłazi a kolor - jeden woli blondi drugi rude ;) 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Dzięki ;) Tyle, że aż tak się przyłożył z tymi zaciskami, że nadkola dostały zarys zacisku w czerwieni :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 No, no, no... ładnie, ładnie Turecki, baaardzo ładnie :u :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Świetne te kominy na zdjęciach, super :D Nie no, to na pewno nie pierwsze spostrzeżenie ;) Super, robi wrażenie, myślę że bije na głowę na parkingu nie jednego czarnego merca czy bmw. Fajnie, że z czyszczenia dałeś trochę zdjęć, bo te lubię najbardziej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Ładnie Marcinku, zuch chłopak jesteś :u Nie lepiej było kupić nowe ramki? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Oj tam kupić kupić, prysnąć sprayem lepsza zabawa :D Jeszcze myślę ramiona wycieraczek prysnąć ale kurcze zastawiam się, że czarny połysk chyba słabo wypadnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Najlepiej w mat bo pióra wycieraczek matowe, a jeszcze lepiej proszkowo z piaskowaniem. Koszt nieduży a "wieczne" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Oo widzisz to dałeś do myślenia, bo nic je tam nie gryzie tylko od zakładania piór już trochę lakier się zdarł gdzie nie gdzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Wyszło ładnie :ymapplause: Ale te kominy....................... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Ostatnio trochę czasu i pogody się trafiło bo od miesiąca nie myty ręcznie i nie odkurzany więc w końcu się posmarowało i ogarnęło w środku trochę, a nie tylko mycie, qd, mycie, qd :PNie ma wielkiego szału bo mycie z wiadrem na bezdotyku to trzeba się spieszyć i zdjęć nie zrobisz, a nad detalami się nie skupisz.Ale chciałem sobie pofocić od tak [ :)]Na lakier maszynowo wypracowany Polytop Hochglanz 2000 i na to wosk też od Polytopa TresorKierownica wyczyszczona Colourlock soft clean i zabezpieczona Colourlock VersiegelungPlastiki w środku Polytop Kunststoffpflege.Szyby od środka mleczko 1z, od zewnątrz Nielsen Blue Window.Opony Megs Endurance.Plastiki Nielsen Super a Shine. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi