fireman_marcin Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 Trochę czasu się znalazło i w końcu się wziąłem za Pyzę, praca praktycznie wciąż trwa, bo ciągle jest coś co bym jeszcze zrobił ale czasu za mało, dlatego temat rozwojowy :) Dekontaminacja: - Prick 124 - Tenzi PRIX - żółta glinka valetpro Mycie: - SG Fruit SF - SG orange szampon - surfex hd 1:10 Lakier: - Menzerna FG500 - Scholl S17+, S40 - Megs UC - IPA - Futro flexi, pady abw/urban - PB Nattys Blue - DAS6 Koła: - Sonax PNS - Megs Endurance Plastiki i nadkola: - Nielsen SAS Szyby: - Nielsen Blue Window - AG CGP - RainX Pozostałe rysy po papierze 1500, po lakierniku (maska lakierowana)Przestroga pamiętać o folii pod antene cb, poprzedni właściciel nie pamiętał :(Może z czasem się za to wezmę na razie tyle, czarna matowa kropka nie wiem skąd ale była: Bonusik małe video Co do pytań, które się pewnie pojawią:- ten komin zwany końcówką wyleci, już mam w bagażniku zwykłą końcówkę,- zaciski niestety nie ja malowałem, z czasem się pewnie za nie zabiorę Dzięki :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brzozek Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 :ymapplause: a miałem podobnego puga kupić tylko sprzedający jakiś niezdecydowany był ;) Robota jak zwykle dobra :) zazdroszczę znalezienia czasu na prace przy 4 kołach :) Komin jak by był prosty lepiej by wyglądał ale tez obecny jakoś specjalnie nie rzuca się w oczy ;) a zaciski ktoś się przyłożył bo nic nie odłazi a kolor - jeden woli blondi drugi rude ;) 8-} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireman_marcin Posted June 5, 2014 Author Report Share Posted June 5, 2014 Dzięki ;) Tyle, że aż tak się przyłożył z tymi zaciskami, że nadkola dostały zarys zacisku w czerwieni :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 No, no, no... ładnie, ładnie Turecki, baaardzo ładnie :u :f Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_wolf Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 Świetne te kominy na zdjęciach, super :D Nie no, to na pewno nie pierwsze spostrzeżenie ;) Super, robi wrażenie, myślę że bije na głowę na parkingu nie jednego czarnego merca czy bmw. Fajnie, że z czyszczenia dałeś trochę zdjęć, bo te lubię najbardziej ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 Ładnie Marcinku, zuch chłopak jesteś :u Nie lepiej było kupić nowe ramki? :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireman_marcin Posted June 8, 2014 Author Report Share Posted June 8, 2014 Oj tam kupić kupić, prysnąć sprayem lepsza zabawa :D Jeszcze myślę ramiona wycieraczek prysnąć ale kurcze zastawiam się, że czarny połysk chyba słabo wypadnie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 Najlepiej w mat bo pióra wycieraczek matowe, a jeszcze lepiej proszkowo z piaskowaniem. Koszt nieduży a "wieczne" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireman_marcin Posted June 8, 2014 Author Report Share Posted June 8, 2014 Oo widzisz to dałeś do myślenia, bo nic je tam nie gryzie tylko od zakładania piór już trochę lakier się zdarł gdzie nie gdzie :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 Wyszło ładnie :ymapplause: Ale te kominy....................... :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireman_marcin Posted February 16, 2015 Author Report Share Posted February 16, 2015 Ostatnio trochę czasu i pogody się trafiło bo od miesiąca nie myty ręcznie i nie odkurzany więc w końcu się posmarowało i ogarnęło w środku trochę, a nie tylko mycie, qd, mycie, qd :PNie ma wielkiego szału bo mycie z wiadrem na bezdotyku to trzeba się spieszyć i zdjęć nie zrobisz, a nad detalami się nie skupisz.Ale chciałem sobie pofocić od tak [ :)]Na lakier maszynowo wypracowany Polytop Hochglanz 2000 i na to wosk też od Polytopa TresorKierownica wyczyszczona Colourlock soft clean i zabezpieczona Colourlock VersiegelungPlastiki w środku Polytop Kunststoffpflege.Szyby od środka mleczko 1z, od zewnątrz Nielsen Blue Window.Opony Megs Endurance.Plastiki Nielsen Super a Shine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts