coobah81 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 W związku z wczorajszą ładną pogodą i chwilą którą mogłem poświęcić autku postanowiłem przetestować jeden z otrzymanych od Marka z firmy autogloss.pl środków.http://www.autogloss.pl/car-shampoo-koncentarat-wysokowydajny-szampon-5-litrow.htmlNa warsztat poszedł szampon.Kto jeszcze nie miał z nim do czynienia niech żałuje, że nie poczuł jeszcze tego zapachu....!Krótki opis ze strony dystrybutora: Car Shampoo delikatnie usuwa z powierzchni zanieczyszczenia oraz pomaga w zachowaniu dobrego wygląd. Dodatkowo składniki stwarzają błyszczącą, hydrofobowa barierę, która chroni i przedłuża działanie kosmetyków . Cechy i zalety:NIE ZMYWA NAŁOŻONEGO WCZEŚNIEJ WOSKUWysokowydajny: rozcieńczać 1:250 wystarczy na 200 wiader.Ostrożnie zmywa brud drogowy bez szkody dla lakieru Nadaje się do regularnego stosowaniaMoże być stosowany na wszystkich nadwoziach pojazduZawiera zrównoważoną mieszankę substancji powierzchniowo-czynnychSkładniki mają neutralne pHOstrzeżenia!Uwaga: Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci Tak właśnie wygląda próbka 100 ml otrzymanego od Marka szamponu: Butelka jak po maślance/kefirze, ale to nie ona jest głównym bohaterem Odmierzamy zalecane 40 ml szamponu: i lejemy do wiadra z 10 litrami wody.Uprzedzając Wasze uwagi: farba na wiadrze jest zaschnięta, wiadro całkiem przypadkowe ale wewnątrz czyste Na poniższej fotce mały rzut oka na zawartość wiadra. Woda z szamponem spieniona zwykłym ogrodowym wężem z pistoletem zraszającym o regulowanym strumieniu. Bierzemy na rękawicę: Szampon rewelacyjnie pachnie, daje bardzo fajny poślizg, świetnie domywa.Auto oczywiście myte w cieniu, jednak na masce zostawiłem trochę szamponu bez spłukiwania. Po spłukaniu i osuszeniu niewielkie zacieki po szamponie bardzo łatwo zeszły po QD FinishKare.Mój konający już wosk po myciu tym szamponem był w tej samej kondycji, szampon go nie zjadł Polecam ten produkt! Tym bardziej, że Marek rozlewa go w bardzo przyzwoitej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Fajny, prosty test. :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Dobrze wykonane, kolejny dobry szampon :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi